By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
460,045 Members | 1,384 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 460,045 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

mailTo systax doesn't work

P: n/a
Hello,
I put in my code ( as I see the exaple on
http://www.w3schools.com/html/html_links.asp under create mail to) :
(I cannot show this on outlook express, sorry, because designing is
changing).

the link doesn't put an hand when I put the mouse over it (the email link).

What may be the reason for that ?

Thanks :)


Jul 20 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: n/a
While the city slept, Mr. x <a@b.com> feverishly typed:
Hello,
I put in my code ( as I see the exaple on
http://www.w3schools.com/html/html_links.asp under create mail to) :
(I cannot show this on outlook express, sorry, because designing is
changing).

the link doesn't put an hand when I put the mouse over it (the email
link).


Hmm... it works for me on those pages. Maybe you could post the code you are
using?

BTW, there is some seriously bad advice being presented in those examples.
They are showing you ways to add subjects etc to email addresses. This can
have catastrophic results. Read the following for more information;

How Can I Add a Subject or CC to a Mailto Link?
http://www.vortex-webdesign.com/help...#mailtosubject

The Mythical Mailto
http://www.isolani.co.uk/newbie/mailto.html

Hope that helps,
Nige

--
Nigel Moss.

Email address is not valid. ni***@nigenetDOG.org.uk. Take the dog out!
http://www.nigenet.org.uk | Boycott E$$O!! http://www.stopesso.com
In the land of the blind, the one-eyed man is very, very busy!
Jul 20 '05 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.