By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
437,636 Members | 1,181 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 437,636 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Progress Bar Keeps Running

P: 6
Hi,

We use a servlet based application.

I have noticed on one page that has a form that is displayed, the IE
status bar just keeps on ticking forward. This is on the center of the
status bar. This happens even though the page says done (response is committed.
I doubt in the client side scripting .

I would appreciate any help on this.

Thanks.
Jul 8 '08 #1
Share this Question
Share on Google+
12 Replies


P: 7
Did the frames still loading? sometimes the progress bar still run when the site was loaded.

Try to run the site without the frames.
Jul 8 '08 #2

P: 6
let us assume the frames are being loaded , but how to stop them loaded , if we really dont want
Jul 8 '08 #3

P: 6
But, even , frames should stop load after some time , but why is that progress bar keeps runnnnnnnnnnnnning .... is it that frames will take infinite time to load
Jul 8 '08 #4

P: 7
Is it possible for you to post your codes? possibly the frame set
Jul 8 '08 #5

P: 6
not really :-( , possibly you can give me the hints which causes this problem
But , are you sure how to know which frame being loaded , or give me the symptoms of the problem
Or is it a problem with frames , since I had seen some problem related to this in Micosoft Knowledge base.
Jul 8 '08 #6

acoder
Expert Mod 15k+
P: 16,027
Is it a problem just affecting IE or do you experience this in other browsers too?
Jul 8 '08 #7

P: 6
it is IE compatible only , as of now :-(
Jul 8 '08 #8

acoder
Expert Mod 15k+
P: 16,027
Is it not possible to post a test page link?
Jul 8 '08 #9

P: 6
not possible :-( .... Will appreciate , what could be the symptoms for this
Jul 8 '08 #10

P: 7
You can perhaps try to notify the parent window which hold the frame.
Jul 9 '08 #11

acoder
Expert Mod 15k+
P: 16,027
You can try creating a small 1px size blank iframe/frame and see if that solves the problem if indeed it's the frames which are causing the problem.
Jul 9 '08 #12

P: 1
If you use a script to submit a form to an iframe then you should try this: http://support.microsoft.com/kb/925973/
Jul 23 '08 #13

Post your reply

Sign in to post your reply or Sign up for a free account.