469,307 Members | 1,812 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 469,307 developers. It's quick & easy.

Setting mouse cursor

I have a script which sets the mouse cursor using
<object>.style.cursor = "wait,progress"
This causes a strange behaviour where a HTTP request is sent to the server for virtualdir\wait. For example if my site is http://myserver/vdir/page1.asp,
a request http://myserver/vdir/wait is sent to the server.
However if I only have a single cursor type specified,
<object>.style.cursor = "wait"
it works as expected and no requests are sent to the server.
Documentation states that a comma seperated list of cursor names can be specified. Any idea what causes this behavior?
Nov 23 '06 #1
1 2180
acoder
16,027 Expert Mod 8TB
The comma-separated list is only for custom cursors. For the rest, only one value is valid, though they can appear as the generic cursor at the end of the list - see link.
May 30 '08 #2

Post your reply

Sign in to post your reply or Sign up for a free account.

Similar topics

20 posts views Thread by Arne | last post: by
7 posts views Thread by Academic | last post: by
4 posts views Thread by David Veeneman | last post: by
3 posts views Thread by Akhenaten | last post: by
1 post views Thread by CARIGAR | last post: by
reply views Thread by zhoujie | last post: by
reply views Thread by suresh191 | last post: by
1 post views Thread by Geralt96 | last post: by
reply views Thread by harlem98 | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.