By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
435,379 Members | 3,035 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 435,379 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Strange Behavior on Form w/Javascript

P: n/a
Hi All,

Here is a weird thing.

I was developing a small spplication here in the office. I downloaded
an interesting script from here:
http://simplythebest.net/scripts/DHT...cript_120.html

Basically it gives cool pop-up info messages during a MouseOver event.

The script basically works fine. However, I have a form where users
can enter new information and it stores it in a MySQL database. Once
it is done, the CGI script re-calls the same routine to re-draw the
page with the new information on it, including the new MouseOver text.

If however, the user clicks anywhere on the screen, even in whitespace,
the Javascript routine breaks giving me either some type of Length
Error or a Missing ";" error.

What the heck? I do not even know where to start looking, and was
wondering if someone would be kind enough to help me through this
thing. I do not even know what code to post, since it is a bunch of
code.......

Please advise......and thanks in advance.

Arthur

Jan 25 '06 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: n/a
am****@iwc.net wrote:
Hi All,

Here is a weird thing.

I was developing a small spplication here in the office. I downloaded
an interesting script from here:
http://simplythebest.net/scripts/DHT...cript_120.html

Basically it gives cool pop-up info messages during a MouseOver event.

The script basically works fine. However, I have a form where users
can enter new information and it stores it in a MySQL database. Once
it is done, the CGI script re-calls the same routine to re-draw the
page with the new information on it, including the new MouseOver text.

If however, the user clicks anywhere on the screen, even in whitespace,
the Javascript routine breaks giving me either some type of Length
Error or a Missing ";" error.
The new page has an error somewhere. Compare the new page to the old one.

What the heck? I do not even know where to start looking, and was
wondering if someone would be kind enough to help me through this
thing. I do not even know what code to post, since it is a bunch of
code.......

Please advise......and thanks in advance.


No code, no link, no chance of help - you'll only get guesses.
--
Rob
Jan 27 '06 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.