By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
428,853 Members | 2,007 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 428,853 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Flyout link problem

P: n/a
Hi

I am having a strange problem with fly out links.

I have a user control that renders a flyout menu using javascript. The
problem is, on one machine, the flyout menu is not appearing when we
hover mouse over the item.
But the flyout is working fine on other machines. I am not able to
reproduce that problem.

I believe that the problem is with some browser setting. I tried
disabling "Active Scripting" under Tools->Internet
Options->Security->Local Intranet to reproduce that problem. But the
entire menu is not rendered.

Any help is greatly appreciated.

-Rajesh

Jan 11 '06 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: n/a
Zif
hb*********@yahoo.co.in wrote:
Hi

I am having a strange problem with fly out links.

I have a user control that renders a flyout menu using javascript. The
problem is, on one machine, the flyout menu is not appearing when we
hover mouse over the item.
But the flyout is working fine on other machines. I am not able to
reproduce that problem.

I believe that the problem is with some browser setting. I tried
disabling "Active Scripting" under Tools->Internet
Options->Security->Local Intranet to reproduce that problem. But the
entire menu is not rendered.

Any help is greatly appreciated.


Probably there is something on that machine that is different to the others.
--
Zif
Jan 11 '06 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.