By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
438,554 Members | 1,146 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 438,554 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Java problems

P: n/a
Murray Sutherland wrote:

Hello

I'm having a little problem with Java at the mo...
What is happening is that I have installed 2 Java IDE's
both of which install a copy of the SDK with the Install.
This seems to have stuffed up the something (be it JRE or SDK)
now when I try to run some Java apps (Sun one studio 4 Community Ed,
jGrasp, and Poseidon for UML, I also used to use (Removed now)Borland
JBuilder 6 Personal, it just gives me the BSD, this is on an armada M700
laptop with 128MB 500MHz P III).
Had a look at some of the Java stuff in registry and looks (to my nearly
trained eye) a bit of a mess (And this is after uninstalling the Sun
one and replacing it with Eclipse 2.1.3, Eclipse still works BTW)

any help appreciated!
Regards
Murray S.
Jul 17 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: n/a
On Fri, 23 Apr 2004 23:58:28 +1200, Murray Sutherland
<mu***************************@clear.net.nz> wrote or quoted :
Had a look at some of the Java stuff in registry and looks (to my nearly
trained eye) a bit of a mess (And this is after uninstalling the Sun
one and replacing it with Eclipse 2.1.3, Eclipse still works BTW)


see http://mindprod.com/jgloss/jdk.html at the bottom recovering from
a failed install. Also see http://mindprod.com/jgloss/registry.html
for what your registry is supposed to look like.

--
Canadian Mind Products, Roedy Green.
Coaching, problem solving, economical contract programming.
See http://mindprod.com/jgloss/jgloss.html for The Java Glossary.
Jul 17 '05 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.