By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
446,201 Members | 920 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 446,201 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Web page returns "The page cannot be found" in IIS 5

P: 57
I have a web page that I installed to IIS 6.0 from a web deployment project successfully.

I am trying to deploy the same application to laptops that are running IIS 5.0. I am getting an error "the page cannot be found". My virtual directory is setup correctly (at least in the same manner as per iis 6).

I dont see a tab for web service extentions. I cannot browse from IIS either, I get the same error, even if I browse to an htm file.

What have I not turned on.

i do get iisstart.asp to work if i browse to http://localhost/
i am required to run ie 6.0
Feb 5 '08 #1
Share this Question
Share on Google+
2 Replies


P: 57
oh.
i respelled my application name from something.1 to something1. the application now starts. Does IIS have a dislike for .'s?

Well here is another question, has anyone used the file-types-on-target-machine to assign .vs files?
Feb 5 '08 #2

kenobewan
Expert 2.5K+
P: 4,871
I believe that you are right, IIS does not like . in virtual directory names. Here is an article that may help:
Walkthrough: Deploying a Windows-based Application
Feb 5 '08 #3

Post your reply

Sign in to post your reply or Sign up for a free account.