467,163 Members | 950 Online
Bytes | Developer Community
Ask Question

Home New Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 467,163 developers. It's quick & easy.

Object tag /OCX in Table

Hi,

I am trying to load a home grown OCX file inside a cell in a table.
The OCX works fine and I have it packaged up in a CAB file. So the
problem is that nothing in the HTML file gets rendered after the
browser hits the object tag. The page works, the OCX works, but the
rest of the table and the page are missing.

I will admit to being stumped - does anyone have any suggestions?

Thanks

Mike
Jul 20 '05 #1
  • viewed: 3219
Share:
4 Replies
On 15 Apr 2004 21:11:35 -0700, ja***********@hotmail.com (Mike) wrote:
I will admit to being stumped - does anyone have any suggestions?


I am stumped too, but try linking to the OCX alone, not a CAB, and see
if it works better.

Fred.
Jul 20 '05 #2
On 15 Apr 2004 21:11:35 -0700, ja***********@hotmail.com (Mike) wrote:
I will admit to being stumped - does anyone have any suggestions?


I am stumped too, but try linking to the OCX alone, not a CAB, and see
if it works better.

Fred.
Jul 20 '05 #3
Found it. I wasn't closing the object with a </object> tag.

ja***********@hotmail.com (Mike) wrote in message news:<8e**************************@posting.google. com>...
Hi,

I am trying to load a home grown OCX file inside a cell in a table.
The OCX works fine and I have it packaged up in a CAB file. So the
problem is that nothing in the HTML file gets rendered after the
browser hits the object tag. The page works, the OCX works, but the
rest of the table and the page are missing.

I will admit to being stumped - does anyone have any suggestions?

Thanks

Mike

Jul 20 '05 #4
Found it. I wasn't closing the object with a </object> tag.

ja***********@hotmail.com (Mike) wrote in message news:<8e**************************@posting.google. com>...
Hi,

I am trying to load a home grown OCX file inside a cell in a table.
The OCX works fine and I have it packaged up in a CAB file. So the
problem is that nothing in the HTML file gets rendered after the
browser hits the object tag. The page works, the OCX works, but the
rest of the table and the page are missing.

I will admit to being stumped - does anyone have any suggestions?

Thanks

Mike

Jul 20 '05 #5

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

6 posts views Thread by Graham Pengelly | last post: by
11 posts views Thread by Stephan Keil | last post: by
12 posts views Thread by Joe | last post: by
26 posts views Thread by yb | last post: by
12 posts views Thread by Andrew Poulos | last post: by
2 posts views Thread by Crimson* | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.