471,603 Members | 1,625 Online
Bytes | Software Development & Data Engineering Community
Post +

Home Posts Topics Members FAQ

Join Bytes to post your question to a community of 471,603 software developers and data experts.

Tiny yet baffling form-field shift

Hi all!

Another "only in IE" situation (as far as I can tell): two form fields
refuse to stay aligned left along with everything else. Am I missing
something obvious?

http://www.adamabrams.com/spaprofits...ct/index1.html

The form fields are styled with no margins or padding. I did an align-
left too just for fun. Firefox and Safari show them lined up as
intended. But not IE.

I'm baffled! Hope someone can advise.

Thanks!
adam

Nov 1 '07 #1
3 1557
In article
<11**********************@v23g2000prn.googlegroups .com>,
cosmo_canuck <ad********@shaw.cawrote:
Hi all!

Another "only in IE" situation (as far as I can tell): two form fields
refuse to stay aligned left along with everything else. Am I missing
something obvious?

http://www.adamabrams.com/spaprofits...ct/index1.html

The form fields are styled with no margins or padding. I did an align-
left too just for fun. Firefox and Safari show them lined up as
intended. But not IE.

I'm baffled! Hope someone can advise.
Start with

http://validator.w3.org/

--
dorayme
Nov 1 '07 #2
Start with
>
http://validator.w3.org/
Thanks, I should have done that first. Must get in the habit.

However... none of the errors it reported appear to have anything to
do with the form fields. It's just flagging missing "alt" tags and
some bits in the Flash code it doesn't like.

Still baffled.

And again, all browsers but IE/win are fine so I'm suspicious that
it's an IE thing... though you never know...

a

Nov 2 '07 #3
At least fix all up and then the problem can be seen without
distraction if it still shows up.
OK, I've removed all the needless XHTML stuff. 17 errors remain, but
they seem to be all about GoLive-specific codes, and nothing about
those two input boxes.

I also had another look at the HTML to make sure there was nothing
strange I'd accidentally done, but they seem fine.

So... any idea why only those two fields, only in IE, are
mispositioned?

Thanks,
adam

Nov 4 '07 #4

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

5 posts views Thread by Mel | last post: by
8 posts views Thread by Michelle | last post: by
2 posts views Thread by bfrasca | last post: by
1 post views Thread by Salad | last post: by
12 posts views Thread by Mike | last post: by
2 posts views Thread by Double Echo | last post: by
2 posts views Thread by Martijn Mulder | last post: by
reply views Thread by gene kelley | last post: by
1 post views Thread by Tim Redfern | last post: by
1 post views Thread by XIAOLAOHU | last post: by
reply views Thread by MichaelMortimer | last post: by

By using Bytes.com and it's services, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.

To disable or enable advertisements and analytics tracking please visit the manage ads & tracking page.