471,570 Members | 902 Online
Bytes | Software Development & Data Engineering Community
Post +

Home Posts Topics Members FAQ

Join Bytes to post your question to a community of 471,570 software developers and data experts.

Bizarre behaviour in IE7

Hi

I'm new here but I'm really hoping someone can give me a clue as to the reason (and hopefully solution) to a strange bit of IE7 behaviour. After much work I've managed to get my site redesign rendering correctly in IE7, but on some pages I'm getting
Expand|Select|Wrap|Line Numbers
  1. </html
appearing, unformatted, at the foot of the page. An example is at http://www.timsewell-photography.co.uk/clients.html. When I view the source there is that unclosed tag at the bottom of the page. However, the pages I uploaded have the complete tag and when I view the same page (and source) in FF the tag is as it should be.

I've tried Googling this but to no avail. Can anybody help? (and BTW, I know the rest of the html on my site is abysmally put together, but I'm trying to get better at it!)
Aug 23 '07 #1
1 988
You have 4 html errors and 13 CSS errors. Would u fix those first, plz ?
W3C HTML Validator.
W3C CSS Validator.
Aug 23 '07 #2

Post your reply

Sign in to post your reply or Sign up for a free account.

Similar topics

3 posts views Thread by The Plankmeister | last post: by
4 posts views Thread by The Plankmeister | last post: by
14 posts views Thread by Nick Maclaren | last post: by
4 posts views Thread by Sean Inglis | last post: by
4 posts views Thread by Neo Geshel | last post: by
reply views Thread by =?Utf-8?B?bXVzb3NkZXY=?= | last post: by
20 posts views Thread by Jasper | last post: by
reply views Thread by XIAOLAOHU | last post: by
reply views Thread by Vinnie | last post: by
reply views Thread by lumer26 | last post: by
reply views Thread by lumer26 | last post: by

By using Bytes.com and it's services, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.

To disable or enable advertisements and analytics tracking please visit the manage ads & tracking page.