By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
438,765 Members | 1,290 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 438,765 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

<li> problem. Shows perfectly in everthing except dear IE7

P: 2
Friends,
Take a look at the links on this page in FireFox http://www.cloudconsulting.com/clients.html
Thelist on the right and the images on the left show a dotted underline. When you do it in IE7, it is not there. Who can help? Need it to appear in IE7.
Thanks
Apr 30 '07 #1
Share this Question
Share on Google+
7 Replies


100+
P: 122
Try this and see if this is what you want.

Make a new htm doc.

add this info. before the body.

Expand|Select|Wrap|Line Numbers
  1. <style type="text/css">
  2. <!--
  3. a:link {
  4.     text-decoration: none;
  5. }
  6. a:visited {
  7.     text-decoration: none;
  8. }
  9. a:hover {
  10.     text-decoration: none;
  11. }
  12. a:active {
  13.     text-decoration: none;
  14. }
  15. -->
  16. </style></head>
If you want to have the underline when they move the cursor on the link then use this code

Expand|Select|Wrap|Line Numbers
  1. ]<style type="text/css">
  2. <!--
  3. a:link {
  4.     color: #000000;
  5.     text-decoration: none;
  6. }
  7. a:visited {
  8.     color: #000000;
  9.     text-decoration: none;
  10. }
  11. a:hover {
  12.     color: #000000;
  13.     text-decoration: underline;
  14. }
  15. a:active {
  16.     color: #000000;
  17.     text-decoration: none;
  18. }
  19. -->
  20. </style></head>
in the body.
Make a link...

test your htm doc in fox and explore.
Notice that link is set to none

sandy.
Apr 30 '07 #2

P: 2
Does not work in IE7
Apr 30 '07 #3

100+
P: 122
It should have worked. I have several website that are based on this and I use Internet Explorer 7.
May 1 '07 #4

drhowarddrfine
Expert 5K+
P: 7,435
Has this been fixed? I see the underlines.
May 1 '07 #5

100+
P: 122
Has this been fixed? I see the underlines.

I looked at it yesterday and I think its fixed. By the way you are welcome for the tips.

SandyW
May 2 '07 #6

drhowarddrfine
Expert 5K+
P: 7,435
I did not ask the question.
May 2 '07 #7

100+
P: 122
I did not ask the question.
Sorry about that one...
It was for KCloud3...
I know you are alway help people.
sandyw
May 2 '07 #8

Post your reply

Sign in to post your reply or Sign up for a free account.