By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
438,395 Members | 1,882 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 438,395 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

webbot comment tag in my html source code

P: 11
Hi. I have a problem with a Web page that was created by someone else in FrontPage. Apparently the mouseover drop down menu (I don't know the technical term for it) has shifted (moved further up) and I don't know how to fix it. When I look at the code this is what I get:

<!--webbot bot="Include" U-Include="nav.html" TAG="BODY" -->

There is no location for me to adjust. Please help.
Jan 25 '07 #1
Share this Question
Share on Google+
9 Replies


drhowarddrfine
Expert 5K+
P: 7,435
From what I gather, this is FrontPage only stuff and the file it is including is nav.html, but I guess you know that. But that's content and I don't know if it would affect the menu. Got link?
Jan 25 '07 #2

P: 11
Yes. Here's the URL to the actual Web page.

http://adminservices.clayton.edu/ps/rs/newsletter.html

And here's the URL to the nav page:

http://adminservices.clayton.edu/ps/rs/nav.html

I would appreciate any help you can provide.

Thank you.
Fatimah
Jan 25 '07 #3

drhowarddrfine
Expert 5K+
P: 7,435
This looks like the typical bad code FrontPage produces. It's rather antiquated. I'm leaving in a few minutes and won't be back till tomorrow. But you'll need a doctype if you want this to work in all browsers. See the stick at the top of this forum and use the html4.01 transitional one.
Jan 25 '07 #4

Expert 100+
P: 1,892
You really don't need to include your code that way there are several other ways to do this. From looking at the post above if you are using front page you should consider re-coding the page. Front page is notorious for heinous code (as stated above) and longer than needed messy code. If you want to get rid of that webbot junk use <? include("nav.htm") ?> or <!--#include virtual="insertthisfile.html" --> (These are server side commands)

HTH,
Aric
Jan 25 '07 #5

P: 11
Thank you. I will try that.

Fatimah
Jan 26 '07 #6

P: 11
This looks like the typical bad code FrontPage produces. It's rather antiquated. I'm leaving in a few minutes and won't be back till tomorrow. But you'll need a doctype if you want this to work in all browsers. See the stick at the top of this forum and use the html4.01 transitional one.
Appreciate any help. Thanks.

Fatimah
Jan 26 '07 #7

drhowarddrfine
Expert 5K+
P: 7,435
If you are allowed to experiment with that page, then change this part:

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" xmlns:v="urn:schemas-microsoft-com:vml" xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:(null)1="http://www.w3.org/TR/REC-html40" lang="en"><head>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252"><title>University Rideshare Programs</title>

<link href="ursprograms.css" rel="stylesheet" type="text/css">
<script language="JavaScript" src="ursprograms.js"></script></head><body>

<!--webbot bot="Include" U-Include="banner.html" TAG="BODY" startspan -->

To this:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
<title>University Rideshare Programs</title>
<meta http-equiv="content-type"
content="text/html;charset=utf-8" />
<link href="ursprograms.css" rel="stylesheet" type="text/css">
<script type="text/javascript src="ursprograms.js" />
</head>
<body>

And see what happens.
Jan 26 '07 #8

P: 11
If you are allowed to experiment with that page, then change this part:

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" xmlns:v="urn:schemas-microsoft-com:vml" xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:(null)1="http://www.w3.org/TR/REC-html40" lang="en"><head>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252"><title>University Rideshare Programs</title>

<link href="ursprograms.css" rel="stylesheet" type="text/css">
<script language="JavaScript" src="ursprograms.js"></script></head><body>

<!--webbot bot="Include" U-Include="banner.html" TAG="BODY" startspan -->

To this:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
<title>University Rideshare Programs</title>
<meta http-equiv="content-type"
content="text/html;charset=utf-8" />
<link href="ursprograms.css" rel="stylesheet" type="text/css">
<script type="text/javascript src="ursprograms.js" />
</head>
<body>

And see what happens.
I tried that and when I switched over to design view - it was just a blank page.

Fatimah
Jan 26 '07 #9

drhowarddrfine
Expert 5K+
P: 7,435
Well, I didn't look at how it would affect the rest of the code so I'll look at it later.
Jan 26 '07 #10

Post your reply

Sign in to post your reply or Sign up for a free account.