469,294 Members | 1,576 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 469,294 developers. It's quick & easy.

HTML bold text display problem; when imported in XML

I have HTML content defined in an external XML file:

<textBody><p>First line of text containing some <b>bold words</b>. More text with some <b>bold words</b> and then two line breaks.<br /><br />Here's some more text with <b>some more bold words</b> in the middle of it. Don't you think there's something strange about the spacing around these <b>bold words</b>? It seems to get worse with each extra appearance of a <b>bold word</b>. Thank you <b>for reading</b> my text.</p></textBody>
I am using code to identify when a <p> tag is present, so it is not treated as an XML node. I'm also using CDATA in some cases, and still have the same problem then (even worse) with letter-spacing.

... and here's a screenshot of the text rendered on screen from the HTML above:





Many thanks for help from anybody!
Mar 6 '07 #1
0 4792

Post your reply

Sign in to post your reply or Sign up for a free account.

Similar topics

16 posts views Thread by Terry | last post: by
5 posts views Thread by ruby_bestcoder | last post: by
11 posts views Thread by nAmYzArC | last post: by
3 posts views Thread by steve_barker333 | last post: by
1 post views Thread by CARIGAR | last post: by
reply views Thread by suresh191 | last post: by
reply views Thread by harlem98 | last post: by
1 post views Thread by Geralt96 | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.