467,154 Members | 963 Online
Bytes | Developer Community
Ask Question

Home New Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 467,154 developers. It's quick & easy.

DB Backup error

When backing up a group of DB2 WSE v8.2 databases, I am getting the
following error on one or two backups out of 38 being performed.
"SQL2025N An I/O error "200" occurred on media <target directory
path>". The backups run every night. This error appears about two
times a week. This process is backing up databases from one server
over to another server both with OS Windows 2000 SP4. The destination
drive is a RAID 5 net bay device. The batch job that executes has
been running for years and the only recent change I know of is that
both servers had the Daylight Savings Time patch installed back in
March, 2007. The RAID drives do not indicate a problem visually. At
this point, I have no idea what is causing the failure. Please help.
Thank you!

Jul 3 '07 #1
  • viewed: 1428
Share:
2 Replies
On Jul 3, 3:08 pm, randi.clau...@illinois.gov wrote:
When backing up a group of DB2 WSE v8.2 databases, I am getting the
following error on one or two backups out of 38 being performed.
"SQL2025N An I/O error "200" occurred on media <target directory
path>". The backups run every night. This error appears about two
times a week. This process is backing up databases from one server
over to another server both with OS Windows 2000 SP4. The destination
drive is a RAID 5 net bay device. The batch job that executes has
been running for years and the only recent change I know of is that
both servers had the Daylight Savings Time patch installed back in
March, 2007. The RAID drives do not indicate a problem visually. At
this point, I have no idea what is causing the failure. Please help.
Thank you!
Did you check the permissions for the dir?

Jul 3 '07 #2
ra***********@illinois.gov wrote:
When backing up a group of DB2 WSE v8.2 databases, I am getting the
following error on one or two backups out of 38 being performed.
"SQL2025N An I/O error "200" occurred on media <target directory
path>". The backups run every night. This error appears about two
times a week. This process is backing up databases from one server
over to another server both with OS Windows 2000 SP4. The destination
drive is a RAID 5 net bay device. The batch job that executes has
been running for years and the only recent change I know of is that
both servers had the Daylight Savings Time patch installed back in
March, 2007. The RAID drives do not indicate a problem visually. At
this point, I have no idea what is causing the failure. Please help.
Thank you!
Given your description of the problem my best guess is network problems.
Check whether the network connection dropped at the time of the backup
that failed.
/Lennart
Jul 3 '07 #3

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

5 posts views Thread by TThai | last post: by
1 post views Thread by tim groulx | last post: by
2 posts views Thread by nt | last post: by
1 post views Thread by alex | last post: by
3 posts views Thread by ChrisWinterscheid | last post: by
3 posts views Thread by vdileep | last post: by
10 posts views Thread by Konstantin Andreev | last post: by
2 posts views Thread by m19peters@gmail.com | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.