By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
438,334 Members | 1,328 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 438,334 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Warehouse Manager Agent problem

P: n/a
Hi folks, I tried to install the WM today and got into a nasty muddle
with version errors. Because I was using FP9 on the UDB installation,
it failed as part of the agent installation with the file vwd.exe. I
managed to get around that by re-applying the fixpak after I had
installed WM off the CD.

The problem now however is the agent will not start and produces an
error:

"Procedure Entry Point could not be located in the dynamic link library
mtldvw.dll" .. and follows this with a great string about a mile long.

The WM server seems to be running fine, the info catalog does not as it
seems to have also failed due to what it says 'needing to register the
application' which appears to be referencing the schema I created the
tools catalog with.

Can anyone help with this one please, I'd be most grateful.

Tim

Nov 12 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
4 Replies


P: n/a
Anyone ? Please ? .. heh

Nov 12 '05 #2

P: n/a
Ian
td******@hotmail.com wrote:
Anyone ? Please ? .. heh


Call IBM. Or uninstall / reinstall (and follow the instructions
for how to install multiple products).

Nov 12 '05 #3

P: n/a


Ian wrote:
td******@hotmail.com wrote:
Anyone ? Please ? .. heh


Call IBM. Or uninstall / reinstall (and follow the instructions
for how to install multiple products).


I followed the instructions to the letter, and there is nothing wrong
with the manner in which it was installed. The issue remains an error
starting the agent service:

Application popup: vwd.exe - Entry Point Not Found :
The procedure entry point ??6@YAAAVostream@@AAV0@ABVRWWString@@@Z
could not be located in the dynamic link library mtldVW.dll.

Further, the Information catalog keeps failing to connect saying that
the application ICM [seems to be the tools catalog schema] has not been
registered, and I am unable to define a target on the Warehouse
database because of the agent failure.

Nov 12 '05 #4

P: n/a
Sounds like you are going to need to open up a PMR with IBM on this one ...

Larry Edelstein

td******@hotmail.com wrote:

Ian wrote:
td******@hotmail.com wrote:
Anyone ? Please ? .. heh


Call IBM. Or uninstall / reinstall (and follow the instructions
for how to install multiple products).

I followed the instructions to the letter, and there is nothing wrong
with the manner in which it was installed. The issue remains an error
starting the agent service:

Application popup: vwd.exe - Entry Point Not Found :
The procedure entry point ??6@YAAAVostream@@AAV0@ABVRWWString@@@Z
could not be located in the dynamic link library mtldVW.dll.

Further, the Information catalog keeps failing to connect saying that
the application ICM [seems to be the tools catalog schema] has not been
registered, and I am unable to define a target on the Warehouse
database because of the agent failure.

Nov 12 '05 #5

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.