By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
445,824 Members | 1,255 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 445,824 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Wireless connection issue

P: n/a
I have recently set up a netgear wireless router into a modem and got
the wireless working fine on one Xp laptop only. When I try connecting
to the wireless from other laptops it doesn't work. I have tried
entering the WEP keys in again and it still doesn't work. Any ideas?
Dec 28 '07 #1
Share this Question
Share on Google+
2 Replies


P: n/a
On Thu, 27 Dec 2007 19:46:32 -0800 (PST), Luke
<lu**********@gmail.comwrote in comp.lang.c++:
I have recently set up a netgear wireless router into a modem and got
the wireless working fine on one Xp laptop only. When I try connecting
to the wireless from other laptops it doesn't work. I have tried
entering the WEP keys in again and it still doesn't work. Any ideas?
What is your question about the C++ programming language?

--
Jack Klein
Home: http://JK-Technology.Com
FAQs for
comp.lang.c http://c-faq.com/
comp.lang.c++ http://www.parashift.com/c++-faq-lite/
alt.comp.lang.learn.c-c++
http://www.club.cc.cmu.edu/~ajo/docs/FAQ-acllc.html
Dec 28 '07 #2

P: n/a
On Dec 27, 10:46 pm, Luke <luke.trim...@gmail.comwrote:
I have recently set up a netgear wireless router into a modem and got
the wireless working fine on one Xp laptop only. When I try connecting
to the wireless from other laptops it doesn't work. I have tried
entering the WEP keys in again and it still doesn't work. Any ideas?
yes, try a relevent newsgroup, i'ld suggest searching for 'XP'
perhaps.
Dec 28 '07 #3

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.