473,890 Members | 3,522 Online
Bytes | Software Development & Data Engineering Community
+ Post

Home Posts Topics Members FAQ

looping problems

please tell me how to get the following output using loops...

1) *
* *
* * *
* * * *
* * *
* *
*
2) abcdefgfedcba
abcdefedcba
abcdedcba
abcdcba
abcba
aba
a
please do use "for" loop.

thankyou very much for solving my problem...

Jul 10 '07 #1
24 2431
Hello,

I think that nobody here want to do your homework.

Markus
Jul 10 '07 #2
well i am using turbo c++ compiler....
do remember to use for loop.......
and plese suggest me a nice e-book or refrence book for java
language.....

thanks!!

Jul 10 '07 #3
tanmay wrote:
well i am using turbo c++ compiler....
do remember to use for loop.......
and plese suggest me a nice e-book or refrence book for java
language.....
Please go to a Java newsgroup to ask about books on Java.
Jul 10 '07 #4
On Jul 10, 7:43 pm, Markus Pitha <newsgroupsNOS. ..@pithax.netwr ote:
Hello,

I think that nobody here want to do your homework.

Markus
well as u said ..let me clarify....
i am learning c++ as a part of my hobby...and i am not consulting any
teacher......we ll i had problem which i thought would be clarified
here.....
so thats why i joined this group...thinkin g you people will help me
out in learning...
sir,sorry to say,but instead of writing all this...i would have really
appriciated if you would have answered my query...as its very easy for
you....

Jul 10 '07 #5
tanmay wrote:
On Jul 10, 7:43 pm, Markus Pitha <newsgroupsNOS. ..@pithax.netwr ote:
>Hello,

I think that nobody here want to do your homework.

Markus

well as u said ..let me clarify....
i am learning c++ as a part of my hobby...and i am not consulting any
teacher......we ll i had problem which i thought would be clarified
here.....
What problems are those? What needs to be "clarified" ? Can you be
specific, please?
so thats why i joined this group...thinkin g you people will help me
out in learning...
Doing your tasks *for* you is not helping you out in learning.
sir,sorry to say,but instead of writing all this...i would have really
appriciated if you would have answered my query...as its very easy for
you....
Yes, it's easy for most of us here. But if you want it to become easy
for *you* as well, *you* need to do it *yourself*.

Imagine somebody wanting to learn to ride a bicycle. It's not going to
help him/her to see somebody else do it. He/she needs to *get on the
damn bicycle* and ride it. If you (as you claim) are learning C++ "as
part" of your "hobby" (and what hobby is that, I wonder?), you need to
start *writing those programs* yourself. Otherwise, don't call it
"learning".

V
--
Please remove capital 'A's when replying by e-mail
I do not respond to top-posted replies, please don't ask
Jul 10 '07 #6
tanmay wrote:
On Jul 10, 7:43 pm, Markus Pitha <newsgroupsNOS. ..@pithax.netwr ote:
>Hello,

I think that nobody here want to do your homework.

Markus

well as u said ..let me clarify....
I haven't seen any /u/ in this group. Whatever he/she said, I don't know it.

Please make an effort to use correct language. /You/ has three letters, and
they're not hard to type, and one dot is more than enough to end a
sentence. There are many readers here who have problems enough with the
English language, and many others don't even bother reading 'obfuscated
English'.
i am learning c++ as a part of my hobby...and i am not consulting any
teacher......
Whether it was you or your teacher who gave you your homework assignment
doesn't really matter. It's still homework.
well i had problem which i thought would be clarified
here.....
Sure. Try to do it yourself first.
so thats why i joined this group...thinkin g you people will help me
out in learning...
Many people here are happy to help. But you will not learn if you don't do
your homework yourself.
sir,sorry to say,but instead of writing all this...i would have really
appriciated if you would have answered my query...as its very easy for
you....
Indeed it is easy. However, we have better things to do than other people's
homework.

--
rbh
Jul 10 '07 #7
On Jul 10, 8:03 pm, "Victor Bazarov" <v.Abaza...@com Acast.netwrote:
tanmay wrote:
On Jul 10, 7:43 pm, Markus Pitha <newsgroupsNOS. ..@pithax.netwr ote:
Hello,
I think that nobody here want to do your homework.
Markus
well as u said ..let me clarify....
i am learning c++ as a part of my hobby...and i am not consulting any
teacher......we ll i had problem which i thought would be clarified
here.....

What problems are those? What needs to be "clarified" ? Can you be
specific, please?
so thats why i joined this group...thinkin g you people will help me
out in learning...

Doing your tasks *for* you is not helping you out in learning.
sir,sorry to say,but instead of writing all this...i would have really
appriciated if you would have answered my query...as its very easy for
you....

Yes, it's easy for most of us here. But if you want it to become easy
for *you* as well, *you* need to do it *yourself*.

Imagine somebody wanting to learn to ride a bicycle. It's not going to
help him/her to see somebody else do it. He/she needs to *get on the
damn bicycle* and ride it. If you (as you claim) are learning C++ "as
part" of your "hobby" (and what hobby is that, I wonder?), you need to
start *writing those programs* yourself. Otherwise, don't call it
"learning".

V
--
Please remove capital 'A's when replying by e-mail
I do not respond to top-posted replies, please don't ask
thanks for showing your concern on the problem...well what comes into
my mind is that we ahave to apply 3 for loops for the first question
>one for space,one for star,and third for the space on the right
side.....in the second part i can think at all....well i tried to use
ascii codes for a to f in a for loop making two for loop one
incrementing and the other decrementing... ...nd yes third loop for
endl.....now tell me what should i do....
thanks

Jul 10 '07 #8
On Jul 10, 10:52 am, tanmay <agno3_10...@ya hoo.comwrote:
On Jul 10, 7:43 pm, Markus Pitha <newsgroupsNOS. ..@pithax.netwr ote:
Hello,
I think that nobody here want to do your homework.
Markus

well as u said ..let me clarify....
i am learning c++ as a part of my hobby...and i am not consulting any
teacher......we ll i had problem which i thought would be clarified
here.....
Bullshit.
so thats why i joined this group...thinkin g you people will help me
out in learning...
Sure, we'll help you out in learning, if that's what your really
want. But all you're doing is posting a problem and expecting an
answer. If you really want to learn something, try it yourself.
sir,sorry to say,but instead of writing all this...i would have really
appriciated if you would have answered my query...as its very easy for
you....
And I'd really appreciate it if you'd stop using all of those dots in
your writing. And did your own homework.

Jul 10 '07 #9
On Jul 10, 8:03 pm, "Victor Bazarov" <v.Abaza...@com Acast.netwrote:
tanmay wrote:
On Jul 10, 7:43 pm, Markus Pitha <newsgroupsNOS. ..@pithax.netwr ote:
Hello,
I think that nobody here want to do your homework.
Markus
well as u said ..let me clarify....
i am learning c++ as a part of my hobby...and i am not consulting any
teacher......we ll i had problem which i thought would be clarified
here.....

What problems are those? What needs to be "clarified" ? Can you be
specific, please?
so thats why i joined this group...thinkin g you people will help me
out in learning...

Doing your tasks *for* you is not helping you out in learning.
sir,sorry to say,but instead of writing all this...i would have really
appriciated if you would have answered my query...as its very easy for
you....

Yes, it's easy for most of us here. But if you want it to become easy
for *you* as well, *you* need to do it *yourself*.

Imagine somebody wanting to learn to ride a bicycle. It's not going to
help him/her to see somebody else do it. He/she needs to *get on the
damn bicycle* and ride it. If you (as you claim) are learning C++ "as
part" of your "hobby" (and what hobby is that, I wonder?), you need to
start *writing those programs* yourself. Otherwise, don't call it
"learning".

V
--
Please remove capital 'A's when replying by e-mail
I do not respond to top-posted replies, please don't ask
On Jul 10, 8:03 pm, "Victor Bazarov" <v.Abaza...@com Acast.netwrote:
tanmay wrote:
On Jul 10, 7:43 pm, Markus Pitha <newsgroupsNOS. ..@pithax.netwr ote:
Hello,
I think that nobody here want to do your homework.
Markus
well as u said ..let me clarify....
i am learning c++ as a part of my hobby...and i am not consulting any
teacher......we ll i had problem which i thought would be clarified
here.....

What problems are those? What needs to be "clarified" ? Can you be
specific, please?
so thats why i joined this group...thinkin g you people will help me
out in learning...

Doing your tasks *for* you is not helping you out in learning.
sir,sorry to say,but instead of writing all this...i would have really
appriciated if you would have answered my query...as its very easy for
you....

Yes, it's easy for most of us here. But if you want it to become easy
for *you* as well, *you* need to do it *yourself*.

Imagine somebody wanting to learn to ride a bicycle. It's not going to
help him/her to see somebody else do it. He/she needs to *get on the
damn bicycle* and ride it. If you (as you claim) are learning C++ "as
part" of your "hobby" (and what hobby is that, I wonder?), you need to
start *writing those programs* yourself. Otherwise, don't call it
"learning".

V
--
Please remove capital 'A's when replying by e-mail
I do not respond to top-posted replies, please don't ask
thanks for showing your concern on the problem...well what comes into
my mind is that we ahave to apply 3 for loops for the first question
>one for space,one for star,and third for the space on the right
side.....in the second part i can't think at all....well i tried to
use ascii codes for a to f in a for loop making two for loop one
incrementing and the other decrementing... ...nd yes third loop for
endl.....now tell me what should i do....
thanks

Jul 10 '07 #10

This thread has been closed and replies have been disabled. Please start a new discussion.

Similar topics

3
4766
by: bellefy | last post by:
Hi All, I have a fairly large table with approx 30K rows that updates every night via a cron script that automatically downloads the 2 new csv's. The problem is the files are downloaded from two completely different systems and I've recently found duplicates! To make matters worse, the two feeds do not share a common unique key.
2
6503
by: Claire Reed | last post by:
Dear All, I am repeatedly encountering a problem whilst looping through XML Nodes and I am unsure as to what is going on and how I can get around it. I load the following XML document into an XmlDocument object using LoadXml: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
2
1445
by: pj | last post by:
Code below is on continuous form. Depending on a Y/N field value the colours should change on the form. Although the looping appears to work it sets all controls in each record to the first record's colour. I've tried setting criteria to the key numeric field in the table to the same field in form without success. The code has been tested in various form events but no luck. Any useful ideas would be very welcome. Regards pj
14
1500
by: John Salerno | last post by:
Here's an exercise I was doing to guess a number from 1-100. Just for fun (ha ha) I decided to add some error checking too, and now when I run it, the DOS prompt flashes real quick and disappears. At first, I had just the top try/except block and not the second one, and that worked (as far as it would work), but after adding the second try/except, it has this problem. I'm sure it has something to do with the looping and the...
2
6261
by: Bart Van Hemelen | last post by:
The situation: I have a CheckBoxList cblTest, the items are disabled in cblTest_DataBound in a foreach (ListItem oItem in cblTest.Items) loop. I provide a link that calls a client-side JavaScript that enables the items -- this works perfectly. However, when I then click a LinkButton that does a postback and I loop through the items on serverside to pick up the selected ones, it doesn't pick them up. IMHO it seems to loop though the items...
0
1556
by: Jim S | last post by:
Is looping FindWindow() ok? We have a simple little c# 2.0 app that’s sole purpose is to look for a dialog box from another app to pop up and then click it’s OK button. To do this we use a form with a timer control and some unmanaged code. The app works perfectly in test but I’m concerned about long term problems/leaks caused by frequent FindWindow calls (10 per second)? Although the popups might only occur 50-100 times a day,...
22
2178
Dkll
by: Dkll | last post by:
Hiya, Partners! I have been into it for 12 hours straight this week-end, my son is very unhappy. Looks like I am getting pretty close but need your help, Again. I will post my first Option/Solution, then the next through another post. Here it goes: 'PROPOSED SOLUTION 1 'Button below formats words in one column, the words however, are all over the place 'I attemepted to use vbCrlf to enable LineFeed, no joy there. 'Well it gets me to...
2
5888
by: hayz | last post by:
Flash sound file looping problems hello there I'm definitely a newb so please bare some patience. I have a flash sound file on the index page of a site i'm working on. First off i need the .swf file to continuously loop, secondly i need this same file to play on every page visited on the site. I've researched and tried to just follow examples but each time there's no loop. The file plays once every time the page loads and then ends. ...
0
1107
by: MikeDiver | last post by:
My first problem is that i was working on a project that had two radio buttons in it, i decided to delete one of them and now i cant get the second to activiate without being clicked (the second button makes the movie loop). My second question, is there a piece of Actionscript code that works on all projects to create a looping clip? Thanx guys, Mike
6
2336
by: vbwire | last post by:
i use vb 6.0 Option Explicit Dim Error As Double Dim x As Integer Dim y As Double Dim z As Integer
0
9979
marktang
by: marktang | last post by:
ONU (Optical Network Unit) is one of the key components for providing high-speed Internet services. Its primary function is to act as an endpoint device located at the user's premises. However, people are often confused as to whether an ONU can Work As a Router. In this blog post, well explore What is ONU, What Is Router, ONU & Routers main usage, and What is the difference between ONU and Router. Lets take a closer look ! Part I. Meaning of...
0
9823
by: Hystou | last post by:
Most computers default to English, but sometimes we require a different language, especially when relocating. Forgot to request a specific language before your computer shipped? No problem! You can effortlessly switch the default language on Windows 10 without reinstalling. I'll walk you through it. First, let's disable language synchronization. With a Microsoft account, language settings sync across devices. To prevent any complications,...
0
10463
tracyyun
by: tracyyun | last post by:
Dear forum friends, With the development of smart home technology, a variety of wireless communication protocols have appeared on the market, such as Zigbee, Z-Wave, Wi-Fi, Bluetooth, etc. Each protocol has its own unique characteristics and advantages, but as a user who is planning to build a smart home system, I am a bit confused by the choice of these technologies. I'm particularly interested in Zigbee because I've heard it does some...
0
9637
agi2029
by: agi2029 | last post by:
Let's talk about the concept of autonomous AI software engineers and no-code agents. These AIs are designed to manage the entire lifecycle of a software development projectplanning, coding, testing, and deploymentwithout human intervention. Imagine an AI that can take a project description, break it down, write the code, debug it, and then launch it, all on its own.... Now, this would greatly impact the work of software developers. The idea...
0
7170
by: conductexam | last post by:
I have .net C# application in which I am extracting data from word file and save it in database particularly. To store word all data as it is I am converting the whole word file firstly in HTML and then checking html paragraph one by one. At the time of converting from word file to html my equations which are in the word document file was convert into image. Globals.ThisAddIn.Application.ActiveDocument.Select();...
0
5854
by: TSSRALBI | last post by:
Hello I'm a network technician in training and I need your help. I am currently learning how to create and manage the different types of VPNs and I have a question about LAN-to-LAN VPNs. The last exercise I practiced was to create a LAN-to-LAN VPN between two Pfsense firewalls, by using IPSEC protocols. I succeeded, with both firewalls in the same network. But I'm wondering if it's possible to do the same thing, with 2 Pfsense firewalls...
0
6049
by: adsilva | last post by:
A Windows Forms form does not have the event Unload, like VB6. What one acts like?
1
4681
by: 6302768590 | last post by:
Hai team i want code for transfer the data from one system to another through IP address by using C# our system has to for every 5mins then we have to update the data what the data is updated we have to send another system
3
3281
bsmnconsultancy
by: bsmnconsultancy | last post by:
In today's digital era, a well-designed website is crucial for businesses looking to succeed. Whether you're a small business owner or a large corporation in Toronto, having a strong online presence can significantly impact your brand's success. BSMN Consultancy, a leader in Website Development in Toronto offers valuable insights into creating effective websites that not only look great but also perform exceptionally well. In this comprehensive...

By using Bytes.com and it's services, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.

To disable or enable advertisements and analytics tracking please visit the manage ads & tracking page.