468,107 Members | 1,309 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 468,107 developers. It's quick & easy.

ActiveX Credential Issue to Connect to Web Service

Hi All,

I have used ActiveX (written in C# 2.0) to render report and print it
silently to printer. I have given up to use pure Javascript to do
this. The code in ActiveX will connect to the Reporting Services and
render the report and print it to the printer. The problem is when I
establish connection to Reporting Services, I use DefaultCredential,
and it throws exception "Unauthorized".

The web application/report server is located at different domain, so
when user access the web application/reportserver, there will be a
prompt to enter different domain/username and password. I am afraid
the Credential that is used to connect from ActiveX is not the
username that is used to connect to the web application, but the
windows username (run the browser). I try to hardcode the username/
password using NetworkCredential, and it works perfectly, but
hardcoding username/password is very bad.

Anyone has idea how to overcome this issue? Thank you.
Nov 24 '07 #1
0 1212

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

reply views Thread by Ryan Schefke | last post: by
2 posts views Thread by =?Utf-8?B?Sm9obiBG?= | last post: by
reply views Thread by =?Utf-8?B?TmVpbF9C?= | last post: by
2 posts views Thread by Michael Bray | last post: by
1 post views Thread by Solo | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.