By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
459,312 Members | 1,323 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 459,312 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Web Service Woes: "Server was unable to process request. ---> Method not found"

P: n/a
Hi all,

I recently changed a webservice to take in a third parameter, and it
hasn't been working since.

I get the following error at runtime:
"Server was unable to process request. ---Method not found:
'SCR.Domain.Users.User
SCR.Service.Users.UserService.ChangePassword(Int32 , System.String,
System.DateTime)'."

I should specify that Intellisense picks up the changes (It prompts me
for the third parameter), and it compiles without problems.

I've tried updating the Web Refrence, deleting then re-adding the
refrence, and even adding it with a new name, and it still keeps saying
that it doesn't find the method.

After some googling, I've come up with no new suggestions, so perhaps
you can help me out.

Thanks,
- Matt.

Aug 10 '06 #1
Share this Question
Share on Google+
2 Replies


P: n/a
Do it work if you start a simple windows application?

chanmm

"Grande" <ma*********@gmail.comwrote in message
news:11**********************@75g2000cwc.googlegro ups.com...
Hi all,

I recently changed a webservice to take in a third parameter, and it
hasn't been working since.

I get the following error at runtime:
"Server was unable to process request. ---Method not found:
'SCR.Domain.Users.User
SCR.Service.Users.UserService.ChangePassword(Int32 , System.String,
System.DateTime)'."

I should specify that Intellisense picks up the changes (It prompts me
for the third parameter), and it compiles without problems.

I've tried updating the Web Refrence, deleting then re-adding the
refrence, and even adding it with a new name, and it still keeps saying
that it doesn't find the method.

After some googling, I've come up with no new suggestions, so perhaps
you can help me out.

Thanks,
- Matt.

Aug 10 '06 #2

P: n/a
No it didn't, but I discovered my problem. A secondary dll had been
deleted, and was therefore unable to be found.

Problem's fixed, all is well.

Thanks!
- Matt

chanmm wrote:
Do it work if you start a simple windows application?

chanmm

"Grande" <ma*********@gmail.comwrote in message
news:11**********************@75g2000cwc.googlegro ups.com...
Hi all,

I recently changed a webservice to take in a third parameter, and it
hasn't been working since.

I get the following error at runtime:
"Server was unable to process request. ---Method not found:
'SCR.Domain.Users.User
SCR.Service.Users.UserService.ChangePassword(Int32 , System.String,
System.DateTime)'."

I should specify that Intellisense picks up the changes (It prompts me
for the third parameter), and it compiles without problems.

I've tried updating the Web Refrence, deleting then re-adding the
refrence, and even adding it with a new name, and it still keeps saying
that it doesn't find the method.

After some googling, I've come up with no new suggestions, so perhaps
you can help me out.

Thanks,
- Matt.
Aug 10 '06 #3

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Browse more C# / C Sharp Questions on Bytes