471,627 Members | 1,413 Online
Bytes | Software Development & Data Engineering Community
Post +

Home Posts Topics Members FAQ

Join Bytes to post your question to a community of 471,627 software developers and data experts.

GetManifestResourceStream no more working in 2.0 ?

WT
Hello,

My 1.1 web site was using GetManifestResourceStream to get strategic .js
files embedded as resources in the site assembly, but now it is no more
allowed to embed resources by specifying a build process of embedding.

,Now we have the App_GlobalResources so how to use code like this with it :

Stream st =
Assembly.GetExecutingAssembly().GetManifestResourc eStream(resourceID);

Thanks for help

CS.
Jan 27 '06 #1
1 1896
WT wrote:
My 1.1 web site was using GetManifestResourceStream to get strategic .js
files embedded as resources in the site assembly, but now it is no more
allowed to embed resources by specifying a build process of embedding.

,Now we have the App_GlobalResources so how to use code like this with it :

Stream st =
Assembly.GetExecutingAssembly().GetManifestResourc eStream(resourceID);


I expect that will still work - but the build process may have embedded
it as a different resource name. Open up (eg with ildasm) assemblies
built with both versions and see.

Jon

Jan 27 '06 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

1 post views Thread by Mark Rae | last post: by
reply views Thread by Darryn Ross | last post: by
reply views Thread by Leszek Taratuta | last post: by
5 posts views Thread by tshad | last post: by
1 post views Thread by Tom Edelbrok | last post: by
1 post views Thread by XIAOLAOHU | last post: by
reply views Thread by leo001 | last post: by

By using Bytes.com and it's services, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.

To disable or enable advertisements and analytics tracking please visit the manage ads & tracking page.