471,317 Members | 1,885 Online
Bytes | Software Development & Data Engineering Community
Post +

Home Posts Topics Members FAQ

Join Bytes to post your question to a community of 471,317 software developers and data experts.

.NET2.0 Bug Fix: Auto Toolbox Population does not work when project in solution folder

I'm sure some of you ran into this already and wondered how to fix it. When
you Have a solution that contains solution folders (the partially
transparent folders that can hold groupings of projects) and you want to use
auto populate items in toolbox it wont work. For it to workk, the items
which you want to be in the auto populate items must be at the solution root
level! the can not be inside a solution folder. If they are they will be
ignored in the auto population routine during the toolbox item rebuild
(which happens when the project is rebuilt). If you have all your items at
the solution root level you should not see this problem at all, but if you
organize your project in solution folders, you will see this bug. Hope this
helps some people out!
Jan 23 '06 #1
0 907

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

2 posts views Thread by Jon Maz | last post: by
1 post views Thread by Philippe Meunier | last post: by
4 posts views Thread by Nadav Popplewell | last post: by
7 posts views Thread by gtrDayve | last post: by
5 posts views Thread by John Kotuby | last post: by
1 post views Thread by JTC^..^ | last post: by
reply views Thread by rosydwin | last post: by

By using Bytes.com and it's services, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.

To disable or enable advertisements and analytics tracking please visit the manage ads & tracking page.