471,605 Members | 1,542 Online
Bytes | Software Development & Data Engineering Community
Post +

Home Posts Topics Members FAQ

Join Bytes to post your question to a community of 471,605 software developers and data experts.

Slow Build in VS.NET 2005 Professional

Hi,
I just upgraded to VS 2005 from 2003, and builds have become much slower
(like 10 times worse). I have noticed 2 things that I can not explain:

1. Everytime I build, I get a message on my "Error List" that says: "An
error occurred while validating. HRESULT = '8000000A'.

2. During the build I get 3 warnings in my "Event Viewer". They say:
"Detection of product '{743B1F56-006C-4F58-B032-1150DBC61230}', feature
'DefaultFeature' failed during request for component
'{1B828E4D-41EC-540F-C460-A13EC1347D29}'

For more information, see Help and Support Center at
http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.",

"Detection of product '{743B1F56-006C-4F58-B032-1150DBC61230}', feature
'DefaultFeature' failed during request for component
'{43732D49-FFC0-46E6-19AE-BA4EB1319C31}'

For more information, see Help and Support Center at
http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.",

"Detection of product '{743B1F56-006C-4F58-B032-1150DBC61230}', feature
'DefaultFeature' failed during request for component
'{1B828E4D-41EC-540F-C460-A13EC1347D29}'

For more information, see Help and Support Center at
http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp."

Any ideas on how to diagnose/solve this problem would be appreciated.

thanks,
Jake
Dec 20 '05 #1
1 2645
Jake,
This looks like your Visual Studio.NET 2005 installation didn't make it
100%, since it's telling you "I'm looking for something I need and it isn't
there."

You should really try the VS.NET install newsgroup, or the product feedback
site and search if others have reported your issue and what workarounds or
fixes there are.
Peter

--
Co-founder, Eggheadcafe.com developer portal:
http://www.eggheadcafe.com
UnBlog:
http://petesbloggerama.blogspot.com


"Jake Pearson" wrote:
Hi,
I just upgraded to VS 2005 from 2003, and builds have become much slower
(like 10 times worse). I have noticed 2 things that I can not explain:

1. Everytime I build, I get a message on my "Error List" that says: "An
error occurred while validating. HRESULT = '8000000A'.

2. During the build I get 3 warnings in my "Event Viewer". They say:
"Detection of product '{743B1F56-006C-4F58-B032-1150DBC61230}', feature
'DefaultFeature' failed during request for component
'{1B828E4D-41EC-540F-C460-A13EC1347D29}'

For more information, see Help and Support Center at
http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.",

"Detection of product '{743B1F56-006C-4F58-B032-1150DBC61230}', feature
'DefaultFeature' failed during request for component
'{43732D49-FFC0-46E6-19AE-BA4EB1319C31}'

For more information, see Help and Support Center at
http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.",

"Detection of product '{743B1F56-006C-4F58-B032-1150DBC61230}', feature
'DefaultFeature' failed during request for component
'{1B828E4D-41EC-540F-C460-A13EC1347D29}'

For more information, see Help and Support Center at
http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp."

Any ideas on how to diagnose/solve this problem would be appreciated.

thanks,
Jake

Dec 20 '05 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

10 posts views Thread by Dimsion | last post: by
5 posts views Thread by Steve Le Monnier | last post: by
2 posts views Thread by Peter Stojkovic | last post: by
7 posts views Thread by =?Utf-8?B?bGxldmk=?= | last post: by
1 post views Thread by XIAOLAOHU | last post: by
reply views Thread by leo001 | last post: by
reply views Thread by MichaelMortimer | last post: by
reply views Thread by CCCYYYY | last post: by

By using Bytes.com and it's services, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.

To disable or enable advertisements and analytics tracking please visit the manage ads & tracking page.