471,613 Members | 2,454 Online
Bytes | Software Development & Data Engineering Community
Post +

Home Posts Topics Members FAQ

Join Bytes to post your question to a community of 471,613 software developers and data experts.

Mono Configuration Problems (WebService related)

When trying to run the sample web services of the mono distribution
(file /opt/mono-1.1.10/lib/xsp/test/1.1/webservice/TestService.asmx), I
get the following error message in my web browser:

Compilation Error
Description: Error compiling a resource required to service this
request. Review your source file and modify it to fix this error.

Error message: (0,0) : error CS0006: Cannot find assembly `System.Data'
(0,0) : error CS0006: Cannot find assembly `System.Web' (0,0) : error
CS0006: Cannot find assembly `System.Web.Services' (0,0) : error
CS0006: Cannot find assembly `System.Drawing'

File name:
/opt/mono-1.1.10/lib/xsp/test/1.1/webservice/TestService.asmx

Is there any way to specify some kind of PATH/CLASSPATH variable ?

Nov 26 '05 #1
0 1161

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

1 post views Thread by john bailo | last post: by
1 post views Thread by Tom Shelton | last post: by
7 posts views Thread by Mike Livenspargar | last post: by
reply views Thread by Udo Nesshoever | last post: by
3 posts views Thread by Sanghyeon Seo | last post: by
6 posts views Thread by Twig | last post: by
5 posts views Thread by Allan Ebdrup | last post: by
1 post views Thread by XIAOLAOHU | last post: by
reply views Thread by leo001 | last post: by

By using Bytes.com and it's services, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.

To disable or enable advertisements and analytics tracking please visit the manage ads & tracking page.