469,964 Members | 1,499 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 469,964 developers. It's quick & easy.

Error debugging Word Addin.

I have built a new Word Addin to add a Commandbar at the bottom of
word, with buttons on it. I followed all the steps from kb articles
and other resources, and told it when debugging to open up the
WINWORD.exe, but when I run the com in debug mode, the Word 2003
splash screen opens up, then closes with no exceptions being thrown.
If I run in debug mode again I get the following error message: "Word
experienced a serious error the last time the add-in 'ifpawordaddin'
was opened. Would you like to disable this add-in?".

The weird part of this is, now even on addins i've built and I know
work in debug mode, will no longer open up word in debug mode, the
same exact thing happens, so it's not just the one COM Addin causing
the problem.

Also, if I open up Word outside of the vs.net IDE, the Addin loads and
I can see all my buttons in the custom toolbar i've created. It only
causes the error when loading in Debug mode within vs.net.

Office Version - 11.0(2003)
Vs.net Version - 7.0(2003)
Nov 16 '05 #1
0 1226

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

reply views Thread by harish | last post: by
1 post views Thread by vitalid | last post: by
1 post views Thread by Evgeniy | last post: by
6 posts views Thread by Peter Frost | last post: by
7 posts views Thread by Joseph Geretz | last post: by
reply views Thread by kedarv | last post: by
1 post views Thread by rainxy | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.