469,903 Members | 1,511 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 469,903 developers. It's quick & easy.

Deploying a C# Windows Application that contains ActiveX Controls

I am new to VS 2003 C#. I have created a simple
telephony project in C# using an activex control from
allem martin called aximtapi pro. www.allen-marting-
inc.com. I have the retail version of the software. My
problem is that when I build the deployment project using
vs 2003, the compile went fine. It even works fine on
machines that have the activex control installed on
them. However, when I run the setup on a clean mahine
(one with just Windows XP and the .net framework, it
doesn't work. I have the activex control included in the
dependencies etc, but it won't run. I know it is the
activex control because if I install the retail activex
software of the clean machine, the application runs
fine. I have read the activex must be "registered" on
the machines to which my application is installed. How
do I get the vs setup project to do this? I can't find
any literature on this. I have tried everything I know.
Thanks for your help!
Nov 15 '05 #1
2 3719
-----Original Message-----
I am new to VS 2003 C#. I have created a simple
telephony project in C# using an activex control from
allem martin called aximtapi pro. www.allen-marting-
inc.com. I have the retail version of the software. My
problem is that when I build the deployment project usingvs 2003, the compile went fine. It even works fine on
machines that have the activex control installed on
them. However, when I run the setup on a clean mahine
(one with just Windows XP and the .net framework, it
doesn't work. I have the activex control included in thedependencies etc, but it won't run. I know it is the
activex control because if I install the retail activex
software of the clean machine, the application runs
fine. I have read the activex must be "registered" on
the machines to which my application is installed. How
do I get the vs setup project to do this? I can't find
any literature on this. I have tried everything I know.
Thanks for your help!
.

Sorry for the typo. It is actuall allen martin.
www.allen-martin-inc.com
Nov 15 '05 #2
-----Original Message-----
Hi!
Did you set the "Register" property of the activeX to "COMSelfReg" in yourdeployment project?

Taka

.
Yes I did. Still no go. It has to have something to do

with registering a bundled activex control on the
recieving computer. Any ideas? Has anyone done this?
MSDN has been not help so far.

Nov 15 '05 #3

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

2 posts views Thread by pieter.breed | last post: by
1 post views Thread by Steve Randall | last post: by
18 posts views Thread by jayderk | last post: by
5 posts views Thread by andy.g.ward | last post: by
7 posts views Thread by Jarod_24 | last post: by
2 posts views Thread by =?Utf-8?B?bGFyc2dyZWdlcnNlbg==?= | last post: by
reply views Thread by Salome Sato | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.