By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
454,673 Members | 1,268 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 454,673 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

<code> xml documentation not working

P: n/a
I am trying to get the XML documentation working and I
cannot get the <code> </code> block to work...

<summary> works
<remarks> works

No way that I can get the <code> to work.

The XML generates ok but when the Html page is made with
the tool the <code> </code> section disappears. I even
copied the sample from the MSDN tutorial and it does not
work. This is on VS studio 2003.

Any ideas???
Nov 13 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: n/a
I think that the <code> tag isn't a section tag, but a formatting tag. Try
putting it inside your <remarks> tag.

Chris

"Mike in Paradise" <ka******@nospam.hotmail.com> wrote in message
news:02****************************@phx.gbl...
I am trying to get the XML documentation working and I
cannot get the <code> </code> block to work...

<summary> works
<remarks> works

No way that I can get the <code> to work.

The XML generates ok but when the Html page is made with
the tool the <code> </code> section disappears. I even
copied the sample from the MSDN tutorial and it does not
work. This is on VS studio 2003.

Any ideas???

Nov 13 '05 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.