By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
457,905 Members | 1,626 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 457,905 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Removing traces of System.Web.Extensions.dll 3.5

P: n/a
**To members of microsoft.public.dotnet.framework, apologies for the
crosspost. I originally posted this message into that group however
have since realised this may have been a better destination**

Hi all,

Wondering if anyone can help me out with an assemblies problem I'm
having.
I've got a .net 2.0 web application using AJAX 1 created with VS2005.
I also had VS2008 & .net 3.5 installed. I have since taken off
2008/3.5 and have started getting the error below when accessing one
of my pages...
Could not load file or assembly 'System.Web.Extensions,
Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35' or
one of its dependencies. The located assembly's manifest definition
does not match the assembly reference. (Exception from HRESULT:
0x80131040)
=== Pre-bind state information ===
LOG: User = Unknown
LOG: DisplayName = System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0,
Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35
(Fully-specified)
LOG: Appbase = file:///C:/Repository/APS/Client/Web/
LOG: Initial PrivatePath = C:\Repository\AMP\Client\Rio\Web\bin
Calling assembly : APS.Client.Web.HomeScreen, Version=6.0.0.332,
Culture=neutral, PublicKeyToken=1916d4122ec2e2e8.
===
LOG: This bind starts in default load context.
LOG: Using application configuration file: C:\Repository\AMP\Client
\Rio
\Web\web.config
LOG: Using host configuration file: C:\WINDOWS\Microsoft.NET
\Framework
\v2.0.50727\aspnet.config
LOG: Using machine configuration file from C:\WINDOWS\Microsoft.NET
\Framework\v2.0.50727\config\machine.config.
LOG: Post-policy reference: System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0,
Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35
LOG: Attempting download of new URL file:///C:/WINDOWS/Microsoft.NET/Framework/v2.0.50727/Temporary
ASP.NET Files/rio/424e24e9/2a74040f/System.Web.Extensions.DLL.
LOG: Attempting download of new URL file:///C:/WINDOWS/Microsoft.NET/Framework/v2.0.50727/Temporary
ASP.NET Files/rio/424e24e9/2a74040f/System.Web.Extensions/
System.Web.Extensions.DLL.
LOG: Attempting download of new URL
file:///C:/Repository/AMP/Client/Rio/Web/bin/System.Web.Extensions.DLL.
WRN: Comparing the assembly name resulted in the mismatch: Major
Version
ERR: Failed to complete setup of assembly (hr = 0x80131040). Probing
terminated.
My project references System.Web.Extensions v1.0.61025.0 and as far
as
I can see have absoluetly no references to the v3.5 incarnation of
System.Web.Extensions however it refuses to use v1, no matter how
many
times I readd the reference, set "Specifc Type" property to true etc.
Before I removed 3.5 I was getting this error...
Parser Error Message: The base class includes the field
'ScriptManager2', but its type (System.Web.UI.ScriptManager) is not
compatible with the type of control (System.Web.UI.ScriptManager).
Line 62: <form id="form1" runat="server">
Line 63: <div style="text-align: center; width:100%;">
Line 64: <asp:ScriptManager ID="ScriptManager2"
runat="server">
Line 65: </asp:ScriptManager>
Line 66: <div class="ControlBox" style="text-align:
center; ">
....I had checked my project to make sure that I was referencing 1.0.6
but upon compiling it appears it decided to use 3.5 regardless, so I
assumed that removing 3.5 all together would give it no option but to
use 1.0.6, however as you can see it is still trying to find 3.5.
I've scanned by system for the 3.5 version of the DLL and can not
find
it anywhere, the closes I can see it a native image file in the GAC.
Does anyone have any ideas as to where the requirement for the 3.5
DLL
is coming from or how to get rid of it. As I said before I'm sure it
isn't from my project (very sure because the project was created on a
serperate machine with no 3.5).
Any thoughts/help would be greately appriciated...
Thanks
Adam
PS I've already tried clearing my temp ASP.Net files.
Aug 21 '08 #1
Share this question for a faster answer!
Share on Google+

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.