By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
434,709 Members | 2,211 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 434,709 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Hyperlink & Frames

P: n/a
Hi,

I have a problem using a hyperlink and a frameset...
When I run the application, and click on the link, the link is displayed in
a new window...
But the strange thing is, I set the target to the target frame....

using an html

Very strang....

Thanx

John

Below the code...

<asp:HyperLink ID="hlCompanies" runat="server" CssClass="navLinks"
Target="centerFrame" NavigateUrl="~/Pages/Users/Companies.aspx">

<frameset cols="*,259,755,*" frameborder="no" border="0" framespacing="0">

<frame src="./Other/black.htm" frameborder="no" scrolling="no"
marginwidth="0" marginheight="0" id="left" />

<frame src="./Navigation/navAll.aspx" frameborder="no" scrolling="auto"
marginwidth="0" marginheight="0" id="navigation" />

<frameset rows="228,*,60" frameborder="no" border="0" framespacing="0">

<frame src="./Other/top.aspx" name="top" frameborder="no" scrolling="No"
noresize="noresize" marginwidth="0" marginheight="0" id="top" />

<frame src="./mainPage.aspx" frameborder="no" scrolling="auto"
marginwidth="0" marginheight="0" id="centerFrame" />

<frame src="./Other/bottem.aspx" name="bottem" frameborder="no"
scrolling="No" noresize="noresize" marginwidth="0" marginheight="0"
id="bottem" />

</frameset><frame src="./Other/black.htm" frameborder="no" scrolling="no"
marginwidth="0" marginheight="0" id="right" />

</frameset>
Jun 27 '08 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: n/a

I think I found the problem....

When using a frame with for example 2 columns, everything works fine.
Adding a second frameset gives a problem when linking outside the frameset
with aspx files...

Does anyone know why working with nested frames is a problem with aspx files
?

Thanx

John



"John Devlon" <Jo********@hotmail.comschreef in bericht
news:2Z*****************@newsfe29.ams2...
Hi,

I have a problem using a hyperlink and a frameset...
When I run the application, and click on the link, the link is displayed
in a new window...
But the strange thing is, I set the target to the target frame....

using an html

Very strang....

Thanx

John

Below the code...

<asp:HyperLink ID="hlCompanies" runat="server" CssClass="navLinks"
Target="centerFrame" NavigateUrl="~/Pages/Users/Companies.aspx">

<frameset cols="*,259,755,*" frameborder="no" border="0" framespacing="0">

<frame src="./Other/black.htm" frameborder="no" scrolling="no"
marginwidth="0" marginheight="0" id="left" />

<frame src="./Navigation/navAll.aspx" frameborder="no" scrolling="auto"
marginwidth="0" marginheight="0" id="navigation" />

<frameset rows="228,*,60" frameborder="no" border="0" framespacing="0">

<frame src="./Other/top.aspx" name="top" frameborder="no" scrolling="No"
noresize="noresize" marginwidth="0" marginheight="0" id="top" />

<frame src="./mainPage.aspx" frameborder="no" scrolling="auto"
marginwidth="0" marginheight="0" id="centerFrame" />

<frame src="./Other/bottem.aspx" name="bottem" frameborder="no"
scrolling="No" noresize="noresize" marginwidth="0" marginheight="0"
id="bottem" />

</frameset><frame src="./Other/black.htm" frameborder="no" scrolling="no"
marginwidth="0" marginheight="0" id="right" />

</frameset>


Jun 27 '08 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.