By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
440,352 Members | 1,593 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 440,352 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Converting Web Site to Web Application (AJAX web service goes missing)

P: n/a
I have just completed (almost) an exercise to convert a web site to a web
app (acedemic reasons - just to see the differences).

A few bumps on the road such as copying class files to the new solution and
wondering for a while why the classes did not show up. It was because the
properties for the class file were "content" rather than "compile". Also
copied all my images to a newly created image folder outside the IDE. There
is no context menu item to refresh a folder in the Web App so it was out of
the car and back in to fix that.

One problem remains. I have Javascript code to log some information. In
the Web site code it works great. You have to add the
<System.Web.Script.Services.ScriptService()_ (using VB) attribute to the
class file for the web service and it then works. I copied the same code to
the Web App and when I do the Javascript call it fails saying it cannot find
the Web Service.

Any ideas??

I have not posted code until someone lets me know what parts of the code are
needed for helping.

Thanks,
Lloyd Sheen

Nov 15 '07 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: n/a
PS

http://www.asp.net/learn/ajax-videos/video-82.aspx

This is where I got original code to convert web service to be used from
AJAX.

LS
"Lloyd Sheen" <a@b.cwrote in message
news:uJ**************@TK2MSFTNGP04.phx.gbl...
>I have just completed (almost) an exercise to convert a web site to a web
app (acedemic reasons - just to see the differences).

A few bumps on the road such as copying class files to the new solution
and wondering for a while why the classes did not show up. It was because
the properties for the class file were "content" rather than "compile".
Also copied all my images to a newly created image folder outside the IDE.
There is no context menu item to refresh a folder in the Web App so it was
out of the car and back in to fix that.

One problem remains. I have Javascript code to log some information. In
the Web site code it works great. You have to add the
<System.Web.Script.Services.ScriptService()_ (using VB) attribute to the
class file for the web service and it then works. I copied the same code
to the Web App and when I do the Javascript call it fails saying it cannot
find the Web Service.

Any ideas??

I have not posted code until someone lets me know what parts of the code
are needed for helping.

Thanks,
Lloyd Sheen
Nov 15 '07 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.