By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
435,512 Members | 3,520 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 435,512 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

AJAX Not working on production

P: n/a
Hi,

I've deployed latest release on production with new AJAX functionality but
the server posts back completely and toolkit functionalities are not working
at all like calendar etc.

Here is what I've done and what I have
1. Installed AJAX on production
2. Rebooted and no errors are thrown but doing complete postback

Also I have the following settings
1. Win 2003 Std 64 bit
2. ASP.NET running under 32 bit due to some dependencies.

AJAX seems to be installed under 32 bit.

Can anyone tell why it may not be working?
www.findtripdeal.com is the site underquestions if you would like to see.

Thanks

--

CTO
http://www.kbstours.com

Sep 15 '07 #1
Share this Question
Share on Google+
2 Replies


P: n/a
On Sep 15, 9:34 am, "KBS Tours Development" <developm...@kbstours.com>
wrote:
Hi,

I've deployed latest release on production with new AJAX functionality but
the server posts back completely and toolkit functionalities are not working
at all like calendar etc.

Here is what I've done and what I have
1. Installed AJAX on production
2. Rebooted and no errors are thrown but doing complete postback

Also I have the following settings
1. Win 2003 Std 64 bit
2. ASP.NET running under 32 bit due to some dependencies.

AJAX seems to be installed under 32 bit.

Can anyone tell why it may not be working?www.findtripdeal.comis the site underquestions if you would like to see.

Thanks

--

CTOhttp://www.kbstours.com
I ran into this same issue and found I had to register the AJAX DLL's
manually into the GAC using the gacutil found in the server SDK.

Sep 15 '07 #2

P: n/a
On Sep 16, 7:14 am, "SE.Computerguy" <SE.computer...@gmail.comwrote:
On Sep 15, 9:34 am, "KBS Tours Development" <developm...@kbstours.com>
wrote:
Hi,
I've deployed latest release on production with new AJAX functionality but
the server posts back completely and toolkit functionalities are not working
at all like calendar etc.
Here is what I've done and what I have
1. Installed AJAX on production
2. Rebooted and no errors are thrown but doing complete postback
Also I have the following settings
1. Win 2003 Std 64 bit
2. ASP.NET running under 32 bit due to some dependencies.
AJAX seems to be installed under 32 bit.
Can anyone tell why it may not be working?www.findtripdeal.comisthe site underquestions if you would like to see.
Thanks
--
CTOhttp://www.kbstours.com

I ran into this same issue and found I had to register the AJAX DLL's
manually into the GAC using the gacutil found in the server SDK.
I had this, it was that I had moved from an older release to a newer
release (rtm). if it works on dev and not on live then try checking
your web.config, there's a lot of changes you have to make. in the end
I made a new web.config and copied over all the site specific stuff.

symptoms included full page postbacks rather than ajax postbacks and
some controls not working, especially in safari on a mac.

Sep 15 '07 #3

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.