469,923 Members | 1,745 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 469,923 developers. It's quick & easy.

Unable to post to this group

This is the second time in a few weeks that I write posts that never
show up in the group.
Is there something wrong with this group? Does anyone have similar
experiences?

What are you all using to read and write posts in news groups? I use
Google Groups but I'm getting suspicious of its quality...

-- Hans

Jul 25 '07 #1
10 1163
Always go right to the source. Point Outlook Express, or another news
reader, to news.microsoft.com. When using another service to post, you're
not actually guaranteed to get a message here. Even an ISP's news server may
not push the message up to the actual ms news servers.
--
Hope this helps,
Mark Fitzpatrick
Microsoft FrontPage MVP 199?-2006. 2007 and beyond

"Froefel" <ha************@gmail.comwrote in message
news:11**********************@d55g2000hsg.googlegr oups.com...
This is the second time in a few weeks that I write posts that never
show up in the group.
Is there something wrong with this group? Does anyone have similar
experiences?

What are you all using to read and write posts in news groups? I use
Google Groups but I'm getting suspicious of its quality...

-- Hans

Jul 25 '07 #2
"Froefel" <ha************@gmail.comwrote in message
news:11**********************@d55g2000hsg.googlegr oups.com...
This is the second time in a few weeks that I write posts that never
show up in the group.
Is there something wrong with this group? Does anyone have similar
experiences?

What are you all using to read and write posts in news groups? I use
Google Groups but I'm getting suspicious of its quality...

-- Hans
I suspect the problem is at your end (with your news server or client). I
see posts from you dated 7/25. 7/24, 7/20 and several from 7/19.
There are responses to all of them, as well.

I am cc'ing this to your email in case you cannot see your post or this
response via your news server/client.

If you are using OE as your news client, try resetting this group and
re-downloading all headers.
Jul 25 '07 #3
I am unable to use Outlook Express at the company I'm working at...
they don't allow it and told me to use some online tool if I need
newsgroups.
Hence I turned to Google Groups. Do you have a suggestion for an
alternative, if only to determine whether Google is the problem or
not.

Indeed I have been successful in posting messages in the past...
sometimes it works, sometimes it doesn't.

-- Hans


On Jul 25, 3:07 pm, "PvdG42" <p...@toadstool.eduwrote:
"Froefel" <hansdeschry...@gmail.comwrote in message

news:11**********************@d55g2000hsg.googlegr oups.com...
This is the second time in a few weeks that I write posts that never
show up in the group.
Is there something wrong with this group? Does anyone have similar
experiences?
What are you all using to read and write posts in news groups? I use
Google Groups but I'm getting suspicious of its quality...
-- Hans

I suspect the problem is at your end (with your news server or client). I
see posts from you dated 7/25. 7/24, 7/20 and several from 7/19.
There are responses to all of them, as well.

I am cc'ing this to your email in case you cannot see your post or this
response via your news server/client.

If you are using OE as your news client, try resetting this group and
re-downloading all headers.

Jul 25 '07 #4
Hi Hans,

I've had tons of problems with Google Groups over the last two or so weeks,
so I started hitting the Micorsoft news server via Outlook Express. I
believe the news server name is msnews.microsoft.com, and you can use any
news reader. I enjoy Google News because I can search all news entries
going back literally to 1981 while local news is more the last week or two
(or however log the reader keeps the messages), but in the case where Google
fubars, using a local reader should get you in.

Hope this helps --

Alex

"Froefel" <ha************@gmail.comwrote in message
news:11**********************@d55g2000hsg.googlegr oups.com...
This is the second time in a few weeks that I write posts that never
show up in the group.
Is there something wrong with this group? Does anyone have similar
experiences?

What are you all using to read and write posts in news groups? I use
Google Groups but I'm getting suspicious of its quality...

-- Hans


Jul 25 '07 #5
Hi Froefel,

I just saw your note about not being able to use News Readers, so scratch my
last post about Outlook Express. Microsoft does offer a web-based reader
for their newsgroups here -
http://www.microsoft.com/communities...s/default.aspx -
but it sucks IMO. It's clunky and not very easy to use, but it's there if
you need it.

HHT,

Alex

"Froefel" <ha************@gmail.comwrote in message
news:11*********************@d55g2000hsg.googlegro ups.com...
>I am unable to use Outlook Express at the company I'm working at...
they don't allow it and told me to use some online tool if I need
newsgroups.
Hence I turned to Google Groups. Do you have a suggestion for an
alternative, if only to determine whether Google is the problem or
not.

Indeed I have been successful in posting messages in the past...
sometimes it works, sometimes it doesn't.

-- Hans


On Jul 25, 3:07 pm, "PvdG42" <p...@toadstool.eduwrote:
>"Froefel" <hansdeschry...@gmail.comwrote in message

news:11**********************@d55g2000hsg.googleg roups.com...
This is the second time in a few weeks that I write posts that never
show up in the group.
Is there something wrong with this group? Does anyone have similar
experiences?
What are you all using to read and write posts in news groups? I use
Google Groups but I'm getting suspicious of its quality...
-- Hans

I suspect the problem is at your end (with your news server or client). I
see posts from you dated 7/25. 7/24, 7/20 and several from 7/19.
There are responses to all of them, as well.

I am cc'ing this to your email in case you cannot see your post or this
response via your news server/client.

If you are using OE as your news client, try resetting this group and
re-downloading all headers.


Jul 25 '07 #6
Interestingly enough... I've tried posting my message with the
crippled and ridiculously disfunctional MS groups reader you
mentioned, amd it doesn't show up either, even though I get a
confirmation message from miscrosoft.
This always seems to happen when I'm posting C# code as part of my
message. I'm starting to wonder whether certain characters are causing
the problem, such as curly braces or semicolons or something.

-- Hans

On Jul 25, 5:57 pm, "samalex" <sama...@gmail.comwrote:
Hi Froefel,

I just saw your note about not being able to use News Readers, so scratch my
last post about Outlook Express. Microsoft does offer a web-based reader
for their newsgroups here -http://www.microsoft.com/communities/newsgroups/list/en-us/default.aspx-
but it sucks IMO. It's clunky and not very easy to use, but it's there if
you need it.

HHT,

Alex

"Froefel" <hansdeschry...@gmail.comwrote in message

news:11*********************@d55g2000hsg.googlegro ups.com...
I am unable to use Outlook Express at the company I'm working at...
they don't allow it and told me to use some online tool if I need
newsgroups.
Hence I turned to Google Groups. Do you have a suggestion for an
alternative, if only to determine whether Google is the problem or
not.
Indeed I have been successful in posting messages in the past...
sometimes it works, sometimes it doesn't.
-- Hans
On Jul 25, 3:07 pm, "PvdG42" <p...@toadstool.eduwrote:
"Froefel" <hansdeschry...@gmail.comwrote in message
>news:11**********************@d55g2000hsg.googleg roups.com...
This is the second time in a few weeks that I write posts that never
show up in the group.
Is there something wrong with this group? Does anyone have similar
experiences?
What are you all using to read and write posts in news groups? I use
Google Groups but I'm getting suspicious of its quality...
-- Hans
I suspect the problem is at your end (with your news server or client). I
see posts from you dated 7/25. 7/24, 7/20 and several from 7/19.
There are responses to all of them, as well.
I am cc'ing this to your email in case you cannot see your post or this
response via your news server/client.
If you are using OE as your news client, try resetting this group and
re-downloading all headers.

Jul 25 '07 #7
"Froefel" <ha************@gmail.comwrote in message
news:11**********************@r34g2000hsd.googlegr oups.com...
Interestingly enough... I've tried posting my message with the
crippled and ridiculously disfunctional MS groups reader you
mentioned, amd it doesn't show up either, even though I get a
confirmation message from miscrosoft.
This always seems to happen when I'm posting C# code as part of my
message. I'm starting to wonder whether certain characters are causing
the problem, such as curly braces or semicolons or something.

-- Hans
No, your posts with code are on the news server. As I told you previously,
your posts are making it to the newsgroup, but you seem unable to see them.
Have you tried a Google Groups Advanced Search, specifying "Froefel" as the
sender?

Jul 25 '07 #8
"Froefel" <ha************@gmail.comwrote in message
news:11**********************@r34g2000hsd.googlegr oups.com...
Interestingly enough... I've tried posting my message with the
crippled and ridiculously disfunctional MS groups reader you
mentioned, amd it doesn't show up either, even though I get a
confirmation message from miscrosoft.
This always seems to happen when I'm posting C# code as part of my
message. I'm starting to wonder whether certain characters are causing
the problem, such as curly braces or semicolons or something.

-- Hans
Here:

http://groups.google.com/groups?as_q...=2007&safe=off

Watch wrapping.

Jul 25 '07 #9
Hmm, Odd. I never used the MS web-based reader really, so not sure.

Another option is you could run your own web-based reader maybe at home, and
remote into it via web or Telnet/SSH. You could do it via Linux or even
Windows. If you're an old-school BBSer you can download Synchronet BBS
(www.syncro.net) and it has built in Newsgroup server and client to pull
from your home ISP's server. Then using either the web server or even
Telnet you can remote in and hit the newsgroups. Plus doing it this way you
could also have access to various BBS networks (DoveNet, Fidonet, etc).

A very round about way of doing this, but it'd work...

Alex
"Froefel" <ha************@gmail.comwrote in message
news:11**********************@r34g2000hsd.googlegr oups.com...
Interestingly enough... I've tried posting my message with the
crippled and ridiculously disfunctional MS groups reader you
mentioned, amd it doesn't show up either, even though I get a
confirmation message from miscrosoft.
This always seems to happen when I'm posting C# code as part of my
message. I'm starting to wonder whether certain characters are causing
the problem, such as curly braces or semicolons or something.

-- Hans

On Jul 25, 5:57 pm, "samalex" <sama...@gmail.comwrote:
>Hi Froefel,

I just saw your note about not being able to use News Readers, so scratch
my
last post about Outlook Express. Microsoft does offer a web-based reader
for their newsgroups
here -http://www.microsoft.com/communities/newsgroups/list/en-us/default.aspx-
but it sucks IMO. It's clunky and not very easy to use, but it's there
if
you need it.

HHT,

Alex

"Froefel" <hansdeschry...@gmail.comwrote in message

news:11*********************@d55g2000hsg.googlegr oups.com...
>I am unable to use Outlook Express at the company I'm working at...
they don't allow it and told me to use some online tool if I need
newsgroups.
Hence I turned to Google Groups. Do you have a suggestion for an
alternative, if only to determine whether Google is the problem or
not.
Indeed I have been successful in posting messages in the past...
sometimes it works, sometimes it doesn't.
-- Hans
On Jul 25, 3:07 pm, "PvdG42" <p...@toadstool.eduwrote:
"Froefel" <hansdeschry...@gmail.comwrote in message
>>news:11**********************@d55g2000hsg.google groups.com...
This is the second time in a few weeks that I write posts that never
show up in the group.
Is there something wrong with this group? Does anyone have similar
experiences?
What are you all using to read and write posts in news groups? I use
Google Groups but I'm getting suspicious of its quality...
-- Hans
>I suspect the problem is at your end (with your news server or
client). I
see posts from you dated 7/25. 7/24, 7/20 and several from 7/19.
There are responses to all of them, as well.
>I am cc'ing this to your email in case you cannot see your post or
this
response via your news server/client.
>If you are using OE as your news client, try resetting this group and
re-downloading all headers.


Jul 25 '07 #10

"PvdG42" <pv**@toadstool.eduwrote in message
news:uF**************@TK2MSFTNGP04.phx.gbl...
"Froefel" <ha************@gmail.comwrote in message
news:11**********************@r34g2000hsd.googlegr oups.com...
>Interestingly enough... I've tried posting my message with the
crippled and ridiculously disfunctional MS groups reader you
mentioned, amd it doesn't show up either, even though I get a
confirmation message from miscrosoft.
This always seems to happen when I'm posting C# code as part of my
message. I'm starting to wonder whether certain characters are causing
the problem, such as curly braces or semicolons or something.

-- Hans
No, your posts with code are on the news server. As I told you previously,
your posts are making it to the newsgroup, but you seem unable to see
them.
Have you tried a Google Groups Advanced Search, specifying "Froefel" as
the sender?
I noticed this too, many of my posts didn't appear in google groups, but
they did once I hit the newsgroups via another server.

Alex
Jul 25 '07 #11

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

16 posts views Thread by Serdar Kalaycý | last post: by
1 post views Thread by =?Utf-8?B?Um9zZW1hcnkgSg==?= | last post: by
1 post views Thread by =?Utf-8?B?TWFydGlu?= | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.