469,273 Members | 1,810 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 469,273 developers. It's quick & easy.

Vista problem?

I run vs2005 pro on two systems. I recently upgraded one to Vista. I now
find that the Vista system will not stop on a breakpoint in debug mode in a
asp project (windows works).

I have installed SP1 for vs2005 on Vista but it still fails.

Is there a fix?

Any help is greatly appreciated.
Jun 13 '07 #1
5 920
Did you install the SP1 Update for
Vista?http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en

This is a seperate update to be installed after SP 1. A lot of people miss
this update assuming SP 1 had the Vista fixes in them.
--
Hope this helps,
Mark Fitzpatrick
Former Microsoft FrontPage MVP 199?-2006

"Greg Smith" <gj*@umn.eduwrote in message
news:%2****************@TK2MSFTNGP06.phx.gbl...
>I run vs2005 pro on two systems. I recently upgraded one to Vista. I now
find that the Vista system will not stop on a breakpoint in debug mode in a
asp project (windows works).

I have installed SP1 for vs2005 on Vista but it still fails.

Is there a fix?

Any help is greatly appreciated.

Jun 13 '07 #2
"Mark Fitzpatrick" <ma******@fitzme.comwrote in message
news:eE**************@TK2MSFTNGP02.phx.gbl...
Did you install the SP1 Update for
Vista?http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en

This is a seperate update to be installed after SP 1. A lot of people miss
this update assuming SP 1 had the Vista fixes in them.
Yes indeed, and Microsoft also recommend running VS.NET 2005 as
Administrator...
--
http://www.markrae.net

Jun 13 '07 #3

"Mark Fitzpatrick" <ma******@fitzme.comwrote in message
news:eE**************@TK2MSFTNGP02.phx.gbl...
Did you install the SP1 Update for Vista?
Yes, if you look at my original message you will see I did this.
http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
>
This is a seperate update to be installed after SP 1. A lot of people miss
this update assuming SP 1 had the Vista fixes in them.
--
Hope this helps,
Mark Fitzpatrick
Former Microsoft FrontPage MVP 199?-2006

"Greg Smith" <gj*@umn.eduwrote in message
news:%2****************@TK2MSFTNGP06.phx.gbl...
>>I run vs2005 pro on two systems. I recently upgraded one to Vista. I now
find that the Vista system will not stop on a breakpoint in debug mode in
a asp project (windows works).

I have installed SP1 for vs2005 on Vista but it still fails.

Is there a fix?

Any help is greatly appreciated.


Jun 14 '07 #4
"Greg Smith" <gj*@umn.eduwrote in message
news:%2***************@TK2MSFTNGP02.phx.gbl...
"Mark Fitzpatrick" <ma******@fitzme.comwrote in message
news:eE**************@TK2MSFTNGP02.phx.gbl...
>Did you install the SP1 Update for Vista?

Yes, if you look at my original message you will see I did this.
Not quite - your OP said: "I have installed SP1 for vs2005 on Vista but it
still fails."

There was no mention of the Visual Studio 2005 Service Pack 1 Update for
Windows Vista...
--
http://www.markrae.net

Jun 14 '07 #5
Greg,

You have to right click on the DevEnv.exe and use the Run as Administrator
option. Your debugger will magically start working.

"Greg Smith" wrote:
I run vs2005 pro on two systems. I recently upgraded one to Vista. I now
find that the Vista system will not stop on a breakpoint in debug mode in a
asp project (windows works).

I have installed SP1 for vs2005 on Vista but it still fails.

Is there a fix?

Any help is greatly appreciated.
Aug 11 '07 #6

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.