By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
429,214 Members | 2,066 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 429,214 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

IIS 6 question

P: n/a
I am running IIS 6 under windows 2003 server. It is strange that I do
not see "w3wp.exe" or "aspnet_wp.exe". Where is the IIS worker
process. IIS seems work find, but I cannot debug code. Help needed.
Thanks.

Jun 2 '07 #1
Share this Question
Share on Google+
2 Replies


P: n/a
It's possibly you are confusing the IIS native process with the managed code
worker process, w3wp.exe.
If you request an ASP.NET (aspx) page, you can see W3WP.exe in the processes
list in Task Manager.
Peter

"go***********@gmail.com" wrote:
I am running IIS 6 under windows 2003 server. It is strange that I do
not see "w3wp.exe" or "aspnet_wp.exe". Where is the IIS worker
process. IIS seems work find, but I cannot debug code. Help needed.
Thanks.

Jun 2 '07 #2

P: n/a
Thanks. w3wp.exe appears. It seems that I need to request a aspx page
first.

On Jun 1, 6:01 pm, Peter Bromberg [C# MVP]
<pbromb...@yahoo.yabbadabbadoo.comwrote:
It's possibly you are confusing the IIS native process with the managed code
worker process, w3wp.exe.
If you request an ASP.NET (aspx) page, you can see W3WP.exe in the processes
list in Task Manager.
Peter

"gouqizi.lv...@gmail.com" wrote:
I am running IIS 6 under windows 2003 server. It is strange that I do
not see "w3wp.exe" or "aspnet_wp.exe". Where is the IIS worker
process. IIS seems work find, but I cannot debug code. Help needed.
Thanks.- Hide quoted text -

- Show quoted text -

Jun 2 '07 #3

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.