470,591 Members | 2,085 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 470,591 developers. It's quick & easy.

App_Code/ is not allowed because the application is precompiled

I recently use VS2005 to move my application to a remote server. When I
attempted to bring up the application I got the "App_Code/' is not allowed
because the application is precompiled". So I deleted that folder from the
remote site. After that the application came up just fine. I closed down
Vs2005 and when I brought it up (my original application) in VS 2005, I get
this warning that the said in essence "the application is pre-compiled and I
should be bring up and modifying this as it may cause the application to not
function". I told it to bring up the application. Now when I attempt to
copile, I get the "App_Code/' is not allowed because the application is
precompiled".

I'm guessing that all this has something to do with me moving my application
to a remote site, but I'm not sure what. I deleted that folder from my
application, had some code in there that I was testing out some code I found
on the net. Now the application compiles just fine.

But when I add a new page to the application, the compiler does not seem to
find errors on the application, such as a missing paragraph of the definition
of an variable. It will not allow me to debug this new web page, I get "No
symbols have been loaded for this document".

So what has happened and how to I fix it?
May 3 '07 #1
1 4342
What do you mean by "bring up"? How are you moving those files? You should
be using the publish feature on the Visual Studio build menu to move those
files - assuming you are using the web site template.

--
Regards,
Alvin Bruney
------------------------------------------------------
Shameless author plug
Excel Services for .NET is coming...
OWC Black book on Amazon and
www.lulu.com/owc
Professional VSTO 2005 - Wrox/Wiley
"JimHeavey" <Ji*******@discussions.microsoft.comwrote in message
news:B2**********************************@microsof t.com...
>I recently use VS2005 to move my application to a remote server. When I
attempted to bring up the application I got the "App_Code/' is not allowed
because the application is precompiled". So I deleted that folder from
the
remote site. After that the application came up just fine. I closed down
Vs2005 and when I brought it up (my original application) in VS 2005, I
get
this warning that the said in essence "the application is pre-compiled and
I
should be bring up and modifying this as it may cause the application to
not
function". I told it to bring up the application. Now when I attempt to
copile, I get the "App_Code/' is not allowed because the application is
precompiled".

I'm guessing that all this has something to do with me moving my
application
to a remote site, but I'm not sure what. I deleted that folder from my
application, had some code in there that I was testing out some code I
found
on the net. Now the application compiles just fine.

But when I add a new page to the application, the compiler does not seem
to
find errors on the application, such as a missing paragraph of the
definition
of an variable. It will not allow me to debug this new web page, I get
"No
symbols have been loaded for this document".

So what has happened and how to I fix it?

May 5 '07 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

2 posts views Thread by comzy | last post: by
2 posts views Thread by pradeep_TP | last post: by
4 posts views Thread by dan_vee | last post: by
1 post views Thread by roberto | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.