By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
448,967 Members | 1,581 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 448,967 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Serious issue: parts of my page render as not logged in, parts as logged in. Help!

P: n/a
I'm having a very difficult time with some of our new pages. We've
moved to a web farm, and it seems in spurts it will come where parts
of my page think the user is logged in, and parts think the user is
not logged in. It seems to happen to an entire control. (None of the
controls have OutputCache set)

For example, our login control on top will appear showing the user is
logged inw hen they have been redirected to RegNewUser, but RegNewUser
will display instead of redirecting as if the user were actually
logged in.

The MachineKey option in the web.config is set to a generated SHA1, so
the viewstate moves between the web servers just fine.

This seems to come in spurts where it will happen to a lot of users at
once, then it will stop coming. This is a serious problem on a
production website, I just don't know where to turn or how to debug --
everything looks fine!

I am also getting Forms Authentication failed events in my log:

Event code: 4005
Event message: Forms authentication failed for the request. Reason:
The ticket supplied has expired.
Event time: 4/11/2007 12:42:27 PM
Event time (UTC): 4/11/2007 7:42:27 PM
Event ID: 0a0a593d17984b41aa13b93254491326
Event sequence: 1161
Event occurrence: 13
Event detail code: 50202

Application information:
Application domain: /LM/W3SVC/1/Root-2-128207889508981002
Trust level: Full
Application Virtual Path: /
Application Path: E:\htdocs\mysite-pri\
Machine name: WEB1

Process information:
Process ID: 400
Process name: w3wp.exe
Account name: NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE

Request information:
Request URL: http://www.mysite.com:8080/default.aspx
Request path: /default.aspx
User host address: 10.10.1.1
User:
Is authenticated: False
Authentication Type:
Thread account name: NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE

Name to authenticate:

Custom event details:

Apr 11 '07 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: n/a
Make sure the cookie path is the same on all machines. Make sure that the Web
Site number (e.g., /LM/W3SVC/1/Root-2-128207889508981002 - the "/1/" after
W3SVC) is the same.
Peter

--
Site: http://www.eggheadcafe.com
UnBlog: http://petesbloggerama.blogspot.com
Short urls & more: http://ittyurl.net


"pc******@gmail.com" wrote:
I'm having a very difficult time with some of our new pages. We've
moved to a web farm, and it seems in spurts it will come where parts
of my page think the user is logged in, and parts think the user is
not logged in. It seems to happen to an entire control. (None of the
controls have OutputCache set)

For example, our login control on top will appear showing the user is
logged inw hen they have been redirected to RegNewUser, but RegNewUser
will display instead of redirecting as if the user were actually
logged in.

The MachineKey option in the web.config is set to a generated SHA1, so
the viewstate moves between the web servers just fine.

This seems to come in spurts where it will happen to a lot of users at
once, then it will stop coming. This is a serious problem on a
production website, I just don't know where to turn or how to debug --
everything looks fine!

I am also getting Forms Authentication failed events in my log:

Event code: 4005
Event message: Forms authentication failed for the request. Reason:
The ticket supplied has expired.
Event time: 4/11/2007 12:42:27 PM
Event time (UTC): 4/11/2007 7:42:27 PM
Event ID: 0a0a593d17984b41aa13b93254491326
Event sequence: 1161
Event occurrence: 13
Event detail code: 50202

Application information:
Application domain: /LM/W3SVC/1/Root-2-128207889508981002
Trust level: Full
Application Virtual Path: /
Application Path: E:\htdocs\mysite-pri\
Machine name: WEB1

Process information:
Process ID: 400
Process name: w3wp.exe
Account name: NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE

Request information:
Request URL: http://www.mysite.com:8080/default.aspx
Request path: /default.aspx
User host address: 10.10.1.1
User:
Is authenticated: False
Authentication Type:
Thread account name: NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE

Name to authenticate:

Custom event details:

Apr 12 '07 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.