468,140 Members | 1,425 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 468,140 developers. It's quick & easy.

componentart ajax menu and flash object

hi guys
I am using componentart ajax menu for my website. now I found an issue. if I
put a flash object at the same page with my menu. in firefox and netscape,
the flash object will always on the top of my menu - that means half of my
menu is missing. but in IE, it works fine, my menu is always at the top of
the screen. did someone else have the same issue as i did? how do you solve
this problem.

cheers
victor
Feb 28 '07 #1
2 2044
Hello Victor,

I think this behavior is likely due to the browser's by design
implementation. Have you tried some other AJAX controls to see whether
they'll cause such issue with deal with flash object.

Sincerely,

Steven Cheng

Microsoft MSDN Online Support Lead

==================================================

Get notification to my posts through email? Please refer to
http://msdn.microsoft.com/subscripti...ult.aspx#notif
ications.

Note: The MSDN Managed Newsgroup support offering is for non-urgent issues
where an initial response from the community or a Microsoft Support
Engineer within 1 business day is acceptable. Please note that each follow
up response may take approximately 2 business days as the support
professional working with you may need further investigation to reach the
most efficient resolution. The offering is not appropriate for situations
that require urgent, real-time or phone-based interactions or complex
project analysis and dump analysis issues. Issues of this nature are best
handled working with a dedicated Microsoft Support Engineer by contacting
Microsoft Customer Support Services (CSS) at
http://msdn.microsoft.com/subscripti...t/default.aspx.

==================================================

This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.

Feb 28 '07 #2
Hello Victor,

Have you got any progress on this issue or tested the behavior on some
other client environment?

Sincerely,

Steven Cheng

Microsoft MSDN Online Support Lead
This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.

Mar 2 '07 #3

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

3 posts views Thread by mentos07 | last post: by
reply views Thread by =?Utf-8?B?THVpZ2k=?= | last post: by
16 posts views Thread by stevedude | last post: by
27 posts views Thread by didacticone | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.