By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
445,876 Members | 1,191 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 445,876 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Please help with remote debugging setup

P: n/a
CK
Hello All,
I have been trying to setup remote debugging for web part development by
running through the steps in the following documentation:
Debugging Web Parts:
http://msdn.microsoft.com/library/de...ugwebparts.asp
Debug Settings and Preparation:
http://msdn.microsoft.com/library/de...reparation.asp
unfortunately, I have not had any success. My current setup is as follows:

The main issue that I'm having is whenever I try to attach the w3wp.exe
process w/ CLR as the program type, I get the following error: "Unable to
attach to the process. The debugger is not properly installed. Run setup
to install or repair the debugger."

I believe I have remote debugging setup on both the local and remote
machine. I've ran msvsmon.exe (which was installed w/ vs 2003) on the
remote machine by sharing the folder that its located in on my local
machine. I've also tried running the msvsmon.exe (which was installed w/
the vs 2005) that is located on the remote machine. Any help would be
greatly appreciated.

Thanks,
~CK


Oct 17 '06 #1
Share this question for a faster answer!
Share on Google+

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.