By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
440,454 Members | 1,803 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 440,454 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Images don't show after converting web app from VS2003 to VS2005

P: n/a
Hello,

I converted a web solution from VS2003 to VS2005. The conversion process
proceeded successfully with no errors and the new VS2005 solution builds with
no error. When trying to run it, the images don't show on the web page! The
text boxes, writings and stff show correctly but the images don't.

Your help is appreciated,

Tammam
Jul 28 '06 #1
Share this Question
Share on Google+
2 Replies


P: n/a
Hi Tammam,

When you browse, are the Web pages showing a placeholder for the images? If
you right-click on the placeholder, does it give you a clue as to where the
page thinks the image should be?

Is it possible that you had the images folder mapped as a virtual directory
in the old project?

Let us know?

Ken
Microsoft MVP [ASP.NET]

"Tammam" <Ta****@discussions.microsoft.comwrote in message
news:45**********************************@microsof t.com...
Hello,

I converted a web solution from VS2003 to VS2005. The conversion process
proceeded successfully with no errors and the new VS2005 solution builds
with
no error. When trying to run it, the images don't show on the web page!
The
text boxes, writings and stff show correctly but the images don't.

Your help is appreciated,

Tammam

Jul 28 '06 #2

P: n/a
Hello Ken,

Thanks for your reply.
The place holder says something like http:\\localhost:[port
number]\(image_name).jpg but I'm using the built-in server with the VS.NET
not the IIS )(selected that from properties).

Thanks,

Tammam
"Ken Cox [Microsoft MVP]" wrote:
Hi Tammam,

When you browse, are the Web pages showing a placeholder for the images? If
you right-click on the placeholder, does it give you a clue as to where the
page thinks the image should be?

Is it possible that you had the images folder mapped as a virtual directory
in the old project?

Let us know?

Ken
Microsoft MVP [ASP.NET]

"Tammam" <Ta****@discussions.microsoft.comwrote in message
news:45**********************************@microsof t.com...
Hello,

I converted a web solution from VS2003 to VS2005. The conversion process
proceeded successfully with no errors and the new VS2005 solution builds
with
no error. When trying to run it, the images don't show on the web page!
The
text boxes, writings and stff show correctly but the images don't.

Your help is appreciated,

Tammam


Jul 29 '06 #3

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.