By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
458,124 Members | 1,566 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 458,124 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Can't Open Any ASP Projects - HELP!

P: n/a
Hi,
I am running Windows XP Professional and IIS 5.1 on my home computer.
I am developing an ASP.NET website using Visual Studio 2003.

I have started getting an error - "HTTP/1.1 500 Internal Server
Error" everytime I attempt to open one of my web application projects. This
is effecting all of my projects. I know the problem has something to do
with IIS, but not sure what. I have stopped and re-started IIS, but there
is no change.

Here are the contents of my IIS logfile:

127.0.0.1, -, 5/7/2006, 9:36:30, W3SVC1, D2RHR941, 127.0.0.1, 46, 262, 2009,
200, 0, GET, /_vti_inf.html, -,
127.0.0.1, -, 5/7/2006, 9:36:30, W3SVC1, D2RHR941, 127.0.0.1, 0, 262, 2009,
200, 0, GET, /_vti_inf.html, -,
127.0.0.1, -, 5/7/2006, 9:36:30, W3SVC1, D2RHR941, 127.0.0.1, 484, 387, 506,
200, 0, POST, /_vti_bin/shtml.dll, -,
127.0.0.1, -, 5/7/2006, 9:36:30, W3SVC1, D2RHR941, 127.0.0.1, 15, 454, 538,
200, 0, POST, /_vti_bin/shtml.dll, -,
127.0.0.1, -, 5/7/2006, 9:36:30, W3SVC1, D2RHR941, 127.0.0.1, 0, 191, 846,
500, 0, GET, /adonetsbs/Chapter+12/VB/get_aspx_ver.aspx, -,
127.0.0.1, -, 5/7/2006, 9:36:30, W3SVC1, D2RHR941, 127.0.0.1, 0, 188, 846,
500, 0, GET, /adonetsbs/Chapter+12/get_aspx_ver.aspx, -,
127.0.0.1, -, 5/7/2006, 9:36:30, W3SVC1, D2RHR941, 127.0.0.1, 0, 175, 846,
500, 0, GET, /adonetsbs/get_aspx_ver.aspx, -,
127.0.0.1, -, 5/7/2006, 9:36:30, W3SVC1, D2RHR941, 127.0.0.1, 0, 165, 846,
500, 0, GET, /get_aspx_ver.aspx, -,
Any help appreciated, this is preventing me from de-bugging or running ANY
of my ASP.NET projects !
JD
May 7 '06 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: n/a
V
I am not too sure, but it could be because something might have gone
corrupt in your IIS - asp.net mapping. Did you reinstall IIS???

In any case, whenever something like this happens to me, first thing i
try is aspnet_regiis.exe This repairs the association.

Try it, it might work.

Regards,
Vaibhav

May 7 '06 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.