By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
425,501 Members | 1,660 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 425,501 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Unrecognized database format in when launch

P: n/a
Can anyone tell me why my web developed in .net 2.0, using Access database
(.mdb). working fine at my development machines, but when I deploy it onto
new Windows Server 2003, the web returns following error:

'Unrecognized database format 'c:\Inetpub\wwwroot\myapp\app_data\mydata.mdb'

I was thinking .Net framework's OleDB library already know this access db
format, I have even tried installing MDAC driver, still not working.

Keith
May 3 '06 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: n/a
oop! I found it out, the db file is corrupted, once i overwrite the file, it
works now!

Keith
"Rabbit" <a@a.com> wrote in message
news:%2****************@TK2MSFTNGP04.phx.gbl...
Can anyone tell me why my web developed in .net 2.0, using Access database
(.mdb). working fine at my development machines, but when I deploy it onto
new Windows Server 2003, the web returns following error:

'Unrecognized database format
'c:\Inetpub\wwwroot\myapp\app_data\mydata.mdb'

I was thinking .Net framework's OleDB library already know this access db
format, I have even tried installing MDAC driver, still not working.

Keith

May 3 '06 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.