By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
446,258 Members | 1,249 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 446,258 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

CompositeControls not added to the toolbox

P: n/a
Building a web control library using VS2005, the WebCustomControls are
automatically added to the toolbox but the CompositeControls are not.

Is there a way to make the CompositeControls automatically appear on the
toolbox when the web page references the library?

Thanks

Jeronimo

Apr 5 '06 #1
Share this Question
Share on Google+
5 Replies


P: n/a
Hi Jeronimo,

Thank you for posting.

As for the toolbox, when we've referenced a class library project in
ASP.NET 2.0 web app in vs 2005, the toolbox should automatically display
all the available custom webserver controls in the class library. And there
does be possible that after some editing in the class library, the
displayed items doesn't got synchornized. I suggest you try right clicking
the toolbox(when page in design view) and use the "reset Toolbox" menu item
to reset it. After the reset, the items should be refreshed to the updated
view.

Hope this helps.

Regards,

Steven Cheng
Microsoft Online Community Support
==================================================

When responding to posts, please "Reply to Group" via your newsreader so
that others may learn and benefit from your issue.

==================================================
This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.

Get Secure! www.microsoft.com/security
(This posting is provided "AS IS", with no warranties, and confers no
rights.)

Apr 5 '06 #2

P: n/a
Thnaks Steven, That solved the problem
Apr 6 '06 #3

P: n/a
You're welcome Jeronimo,

Good luck!

Regards,

Steven Cheng
Microsoft Online Community Support
==================================================

When responding to posts, please "Reply to Group" via your newsreader so
that others may learn and benefit from your issue.

==================================================
This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.

Get Secure! www.microsoft.com/security
(This posting is provided "AS IS", with no warranties, and confers no
rights.)

Apr 6 '06 #4

P: n/a
Steven,
I have found thet Resetting the toolbox sometimes works and sometimes
doesn't. In some cases I have found that resetting the toolbox doesn't add
my CompositeControls, and closing VS2005, openning it again and resetting
the toolbox then SOMETIMES fixes it. I have noticed that I only have this
problem with CompositeControls and not with WebControls I created.

Just to let you know.

Jeronimo Bertran
Apr 12 '06 #5

P: n/a
Thanks for your followup Jeronimo,

I'll take care of this also:)

Regards,

Steven Cheng
Microsoft Online Community Support
==================================================

When responding to posts, please "Reply to Group" via your newsreader so
that others may learn and benefit from your issue.

==================================================
This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.

Get Secure! www.microsoft.com/security
(This posting is provided "AS IS", with no warranties, and confers no
rights.)

Apr 14 '06 #6

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.