By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
445,919 Members | 1,848 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 445,919 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Telerik "Error Creating Control", Virtual Directory Listing Denied

P: n/a
Re,

I'm having 2 problems with the Telerik trial controls. I'm using the
latest release. I'm using 2005 studio and most of the controls show up
properly in the designer but the RadMenu does not. It says "Error
Creating Control" and then a ton of errors. This occurs both when I
use it and in the examples but it does render properly when built.

If I drag/drop the control then it shows up properly but when I apply a
theme and then switch to code view then it will not display properly in
design view as well.

The other problem that I'm having is that with the Telerik controls
also I can't get the desktop samples to run either for 1.1 or 2.0. I
have IIS installed. I receive message Virtual Directory Listing denied
when click on the desktop icons. If I enable directory listing and then
click an ASPX file then I recieve message "metabase error".

Any help is greatly appreciated. Please email to me any answers too.
Thanks again. I've opened support ticket but thought this might be
faster.
Curtis
http://www.ghostclip.com
The Premier Help System

Mar 22 '06 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: n/a
Telerik's support service is excellent. You won't get better and faster
answers in other places.

Eliyahu

"Light" <Li********@gmail.com> wrote in message
news:11**********************@t31g2000cwb.googlegr oups.com...
Re,

I'm having 2 problems with the Telerik trial controls. I'm using the
latest release. I'm using 2005 studio and most of the controls show up
properly in the designer but the RadMenu does not. It says "Error
Creating Control" and then a ton of errors. This occurs both when I
use it and in the examples but it does render properly when built.

If I drag/drop the control then it shows up properly but when I apply a
theme and then switch to code view then it will not display properly in
design view as well.

The other problem that I'm having is that with the Telerik controls
also I can't get the desktop samples to run either for 1.1 or 2.0. I
have IIS installed. I receive message Virtual Directory Listing denied
when click on the desktop icons. If I enable directory listing and then
click an ASPX file then I recieve message "metabase error".

Any help is greatly appreciated. Please email to me any answers too.
Thanks again. I've opened support ticket but thought this might be
faster.
Curtis
http://www.ghostclip.com
The Premier Help System

Mar 22 '06 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.