467,894 Members | 1,555 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 467,894 developers. It's quick & easy.

Classic ASP pages not loading

KJS
Help,
I'm not sure what exactly is happening but I can say this, classic asp
pages are not loading on my local dev box. They use to work! Since
then I have installed .NET 1.1 Studio (that is working, and so is ASPX
pages), installed .NET 2.0 Studio (this never worked, it broke
everything, ended up reinstalling 1.1 Studio, and now I am back to ASPX
pages ver 1.1 serving up nicely). However!!! Now I can not run classic
asp pages.
Typically I ran my ASP Pages right off of my inetpub\ directory, so I'd
have:
inetpub\class_asp_site_1
inetpub\class_asp_site_2
inetpub\class_asp_site_3 (and so on...)
And now I have ASPX pages runnning from
inetpub\wwwroot\aspx_site_1
inetpub\wwwroot\aspx_site_2
inetpub\wwwroot\aspx_site_3 (and so on...)

Typically (in classic asp days) I would change localhost to whichever
asp page I was working on. Well this is not working, the asp pages are
just hung. Also not working, is any asp pages running within wwwroot\
and subfolders.

I've been searching on this for days: google groups, the web, msdn. I
can't find anything!

Please help.
Thanks.

Karl..
Jan 4 '06 #1
  • viewed: 1990
Share:
4 Replies
Karl,

What OS are you using? Are you getting any errors at all, or do the old ASP
pages just hang indefinately?

"KJS" <ka***********@hotmail.com> wrote in message
news:MP************************@news.cox.net...
Help,
I'm not sure what exactly is happening but I can say this, classic asp
pages are not loading on my local dev box. They use to work! Since
then I have installed .NET 1.1 Studio (that is working, and so is ASPX
pages), installed .NET 2.0 Studio (this never worked, it broke
everything, ended up reinstalling 1.1 Studio, and now I am back to ASPX
pages ver 1.1 serving up nicely). However!!! Now I can not run classic
asp pages.
Typically I ran my ASP Pages right off of my inetpub\ directory, so I'd
have:
inetpub\class_asp_site_1
inetpub\class_asp_site_2
inetpub\class_asp_site_3 (and so on...)
And now I have ASPX pages runnning from
inetpub\wwwroot\aspx_site_1
inetpub\wwwroot\aspx_site_2
inetpub\wwwroot\aspx_site_3 (and so on...)

Typically (in classic asp days) I would change localhost to whichever
asp page I was working on. Well this is not working, the asp pages are
just hung. Also not working, is any asp pages running within wwwroot\
and subfolders.

I've been searching on this for days: google groups, the web, msdn. I
can't find anything!

Please help.
Thanks.

Karl..

Jan 4 '06 #2
They are hanging indefinately even the simplest code like:
Response.Write "Hello World"

I am using Windows 2000 Professional.

Jan 4 '06 #3
Does anyone have any more input to offer on this subject? I would
appreciate the help!
Karl..

Jan 9 '06 #4

ks****@gmail.com wrote:
Does anyone have any more input to offer on this subject? I would
appreciate the help!
Karl..


If the server has Norton Antivirus or similar installed checkout that
"Script Blocking" isn't activated.

-Kevin

Jan 9 '06 #5

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

2 posts views Thread by Creat ASP Page Automatic | last post: by
5 posts views Thread by Velvet | last post: by
2 posts views Thread by nullref | last post: by
6 posts views Thread by John | last post: by
5 posts views Thread by Kent.Gallinger | last post: by
1 post views Thread by youngcraig | last post: by
12 posts views Thread by mcp6453 | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.