By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
449,314 Members | 1,775 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 449,314 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Why do I have to rerun aspnet_regiis every time I start the machin

P: n/a
Hi,

I am currently experiencing a wired issue. Every time I start my my dev
server machine to run my ASP.Net app, the IIS server is not functioning - I
get page can not be displayed error and I have to rerun the aspnet_regiis -i
to make it work. I also found that, when this happens, all the .html pages
are served fine, but all the .aspx pages, AND all .asp pages, are not served.

What is going on here?

Please help!

Thanks in advance!

feng
Dec 28 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: n/a
Examine the event viewer and see if any errors are being thrown into the log,
as this is not normal. Once you determine the true cause of the exception,
you will have a better shot of eradicating it.

--
Gregory A. Beamer
MVP; MCP: +I, SE, SD, DBA

***************************
Think Outside the Box!
***************************
"Feng" wrote:
Hi,

I am currently experiencing a wired issue. Every time I start my my dev
server machine to run my ASP.Net app, the IIS server is not functioning - I
get page can not be displayed error and I have to rerun the aspnet_regiis -i
to make it work. I also found that, when this happens, all the .html pages
are served fine, but all the .aspx pages, AND all .asp pages, are not served.

What is going on here?

Please help!

Thanks in advance!

feng

Dec 28 '05 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.