By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
440,640 Members | 1,598 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 440,640 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

win2k works, win2003 doesn't ?

P: n/a
I have a web app that has one problem when deployed on win2003 but works
fine on win2k.

On a page, I have a button that causes a reload of the page with a different
set of querystring values (to move to next week)

the codebehind the button just says

Response.Redirect("mypagename.aspx?year=2005&month =11&day=21")

On win2k, it loads the next page fine, no problem. On win2003 however, it
just displays a blank page.. doesn't even get back into the requested page..

Any ideas ?

Adrian

Nov 19 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
4 Replies


P: n/a
Have you tried:-
Response.Redirect ("nextpage.aspx", false);
Patrick

"Adrian Parker" <ap******@nospam.nospam> wrote in message
news:O$**************@TK2MSFTNGP09.phx.gbl...
I have a web app that has one problem when deployed on win2003 but works
fine on win2k.

On a page, I have a button that causes a reload of the page with a different set of querystring values (to move to next week)

the codebehind the button just says

Response.Redirect("mypagename.aspx?year=2005&month =11&day=21")

On win2k, it loads the next page fine, no problem. On win2003 however, it
just displays a blank page.. doesn't even get back into the requested page..
Any ideas ?

Adrian

Nov 19 '05 #2

P: n/a
Hi Adrian,

As for the problem you mentioned, is the problem page using
SmartNavigation? Based on my experience there has an exisiting problem in
ASP.NET that use response.Redirect with SmartNavigation turned on. If your
page is using SmartNavigation, you can first checking whether the 2003
server has installed all the latest patch of .net framework 1.x...
(Since the problem should has been fixed in the latest patchs)

Also, you can clear the aspnet client script files and execute the
following command to reinstall them (in case the client script files are
corrupted):

You can remove the "aspnet_client" folder under your IIS site's root dir
first then execute the

aspnet_regiis -c

command to reinstall those global scripts.

Hope helps. Thanks,

Steven Cheng
Microsoft Online Support

Get Secure! www.microsoft.com/security
(This posting is provided "AS IS", with no warranties, and confers no
rights.)
--------------------
| From: "Adrian Parker" <ap******@nospam.nospam>
| Subject: win2k works, win2003 doesn't ?
| Date: Wed, 9 Nov 2005 00:15:10 -0000
| Lines: 19
| X-Priority: 3
| X-MSMail-Priority: Normal
| X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2670
| X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2670
| X-RFC2646: Format=Flowed; Original
| Message-ID: <O$**************@TK2MSFTNGP09.phx.gbl>
| Newsgroups: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet
| NNTP-Posting-Host: 82-37-128-226.cable.ubr01.telf.blueyonder.co.uk
82.37.128.226
| Path: TK2MSFTNGXA02.phx.gbl!TK2MSFTNGP08.phx.gbl!TK2MSFT NGP09.phx.gbl
| Xref: TK2MSFTNGXA02.phx.gbl
microsoft.public.dotnet.framework.aspnet:356532
| X-Tomcat-NG: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet
|
| I have a web app that has one problem when deployed on win2003 but works
| fine on win2k.
|
| On a page, I have a button that causes a reload of the page with a
different
| set of querystring values (to move to next week)
|
| the codebehind the button just says
|
| Response.Redirect("mypagename.aspx?year=2005&month =11&day=21")
|
| On win2k, it loads the next page fine, no problem. On win2003 however,
it
| just displays a blank page.. doesn't even get back into the requested
page..
|
| Any ideas ?
|
| Adrian
|
|
|
|

Nov 19 '05 #3

P: n/a
Thanks guys, I'm just setting up win2003 on a virtual pc to test out the
suggestions.. will let you know how it goes.

"Steven Cheng[MSFT]" <st*****@online.microsoft.com> wrote in message
news:nJ**************@TK2MSFTNGXA02.phx.gbl...
Hi Adrian,

As for the problem you mentioned, is the problem page using
SmartNavigation? Based on my experience there has an exisiting problem in
ASP.NET that use response.Redirect with SmartNavigation turned on. If your
page is using SmartNavigation, you can first checking whether the 2003
server has installed all the latest patch of .net framework 1.x...
(Since the problem should has been fixed in the latest patchs)

Also, you can clear the aspnet client script files and execute the
following command to reinstall them (in case the client script files are
corrupted):

You can remove the "aspnet_client" folder under your IIS site's root dir
first then execute the

aspnet_regiis -c

command to reinstall those global scripts.

Hope helps. Thanks,

Steven Cheng
Microsoft Online Support

Get Secure! www.microsoft.com/security
(This posting is provided "AS IS", with no warranties, and confers no
rights.)
--------------------
| From: "Adrian Parker" <ap******@nospam.nospam>
| Subject: win2k works, win2003 doesn't ?
| Date: Wed, 9 Nov 2005 00:15:10 -0000
| Lines: 19
| X-Priority: 3
| X-MSMail-Priority: Normal
| X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2670
| X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2670
| X-RFC2646: Format=Flowed; Original
| Message-ID: <O$**************@TK2MSFTNGP09.phx.gbl>
| Newsgroups: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet
| NNTP-Posting-Host: 82-37-128-226.cable.ubr01.telf.blueyonder.co.uk
82.37.128.226
| Path: TK2MSFTNGXA02.phx.gbl!TK2MSFTNGP08.phx.gbl!TK2MSFT NGP09.phx.gbl
| Xref: TK2MSFTNGXA02.phx.gbl
microsoft.public.dotnet.framework.aspnet:356532
| X-Tomcat-NG: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet
|
| I have a web app that has one problem when deployed on win2003 but works
| fine on win2k.
|
| On a page, I have a button that causes a reload of the page with a
different
| set of querystring values (to move to next week)
|
| the codebehind the button just says
|
| Response.Redirect("mypagename.aspx?year=2005&month =11&day=21")
|
| On win2k, it loads the next page fine, no problem. On win2003 however,
it
| just displays a blank page.. doesn't even get back into the requested
page..
|
| Any ideas ?
|
| Adrian
|
|
|
|

Nov 19 '05 #4

P: n/a
Ok, if there're any new updates, please feel free to post here.

Thanks,

Steven Cheng
Microsoft Online Support

Get Secure! www.microsoft.com/security
(This posting is provided "AS IS", with no warranties, and confers no
rights.)
--------------------
| From: "Adrian Parker" <ap******@nospam.nospam>
| References: <O$**************@TK2MSFTNGP09.phx.gbl>
<nJ**************@TK2MSFTNGXA02.phx.gbl>
| Subject: Re: win2k works, win2003 doesn't ?
| Date: Wed, 9 Nov 2005 10:21:05 -0000
| Lines: 78
| X-Priority: 3
| X-MSMail-Priority: Normal
| X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2670
| X-RFC2646: Format=Flowed; Original
| X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2670
| Message-ID: <eM**************@TK2MSFTNGP11.phx.gbl>
| Newsgroups: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet
| NNTP-Posting-Host: 82-37-128-226.cable.ubr01.telf.blueyonder.co.uk
82.37.128.226
| Path: TK2MSFTNGXA02.phx.gbl!TK2MSFTNGP08.phx.gbl!TK2MSFT NGP11.phx.gbl
| Xref: TK2MSFTNGXA02.phx.gbl
microsoft.public.dotnet.framework.aspnet:356610
| X-Tomcat-NG: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet
|
| Thanks guys, I'm just setting up win2003 on a virtual pc to test out the
| suggestions.. will let you know how it goes.
|
| "Steven Cheng[MSFT]" <st*****@online.microsoft.com> wrote in message
| news:nJ**************@TK2MSFTNGXA02.phx.gbl...
| > Hi Adrian,
| >
| > As for the problem you mentioned, is the problem page using
| > SmartNavigation? Based on my experience there has an exisiting problem
in
| > ASP.NET that use response.Redirect with SmartNavigation turned on. If
your
| > page is using SmartNavigation, you can first checking whether the 2003
| > server has installed all the latest patch of .net framework 1.x...
| > (Since the problem should has been fixed in the latest patchs)
| >
| > Also, you can clear the aspnet client script files and execute the
| > following command to reinstall them (in case the client script files are
| > corrupted):
| >
| > You can remove the "aspnet_client" folder under your IIS site's root dir
| > first then execute the
| >
| > aspnet_regiis -c
| >
| > command to reinstall those global scripts.
| >
| > Hope helps. Thanks,
| >
| > Steven Cheng
| > Microsoft Online Support
| >
| > Get Secure! www.microsoft.com/security
| > (This posting is provided "AS IS", with no warranties, and confers no
| > rights.)
| > --------------------
| > | From: "Adrian Parker" <ap******@nospam.nospam>
| > | Subject: win2k works, win2003 doesn't ?
| > | Date: Wed, 9 Nov 2005 00:15:10 -0000
| > | Lines: 19
| > | X-Priority: 3
| > | X-MSMail-Priority: Normal
| > | X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2670
| > | X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2670
| > | X-RFC2646: Format=Flowed; Original
| > | Message-ID: <O$**************@TK2MSFTNGP09.phx.gbl>
| > | Newsgroups: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet
| > | NNTP-Posting-Host: 82-37-128-226.cable.ubr01.telf.blueyonder.co.uk
| > 82.37.128.226
| > | Path: TK2MSFTNGXA02.phx.gbl!TK2MSFTNGP08.phx.gbl!TK2MSFT NGP09.phx.gbl
| > | Xref: TK2MSFTNGXA02.phx.gbl
| > microsoft.public.dotnet.framework.aspnet:356532
| > | X-Tomcat-NG: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet
| > |
| > | I have a web app that has one problem when deployed on win2003 but
works
| > | fine on win2k.
| > |
| > | On a page, I have a button that causes a reload of the page with a
| > different
| > | set of querystring values (to move to next week)
| > |
| > | the codebehind the button just says
| > |
| > | Response.Redirect("mypagename.aspx?year=2005&month =11&day=21")
| > |
| > | On win2k, it loads the next page fine, no problem. On win2003
however,
| > it
| > | just displays a blank page.. doesn't even get back into the requested
| > page..
| > |
| > | Any ideas ?
| > |
| > | Adrian
| > |
| > |
| > |
| > |
| >
|
|
|

Nov 19 '05 #5

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.