469,315 Members | 1,597 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 469,315 developers. It's quick & easy.

Server Error

MB
Hi Everyone,

Just need any insight on this matter.
My website works perfectly when intalled on my machine, but once i upload it
to the hosting-company's server it wont work. I got the following error
message:

Server Error in '/' Application

My guess is that it has to do with permissions to the servername/ASPNET
user.

Does anybody have any insight on that matter ?

Happy Easter,

Mark / Toronto.
Nov 19 '05 #1
4 2625
Is that all it gives you ?

--
OHM ( Terry Burns )

http://TrainingOn.net



"MB" <bu*****@yahoo.ca> wrote in message
news:gs****************@news20.bellglobal.com...
Hi Everyone,

Just need any insight on this matter.
My website works perfectly when intalled on my machine, but once i upload
it
to the hosting-company's server it wont work. I got the following error
message:

Server Error in '/' Application

My guess is that it has to do with permissions to the servername/ASPNET
user.

Does anybody have any insight on that matter ?

Happy Easter,

Mark / Toronto.

Nov 19 '05 #2
I'd change in web.config <customErrors mode='Off'> so that perhaps you can
diagnose the problem. If that doesn't work, ask your hosting company to check
the event log.

-Brock
DevelopMentor
http://staff.develop.com/ballen
Is that all it gives you ?

http://TrainingOn.net

"MB" <bu*****@yahoo.ca> wrote in message
news:gs****************@news20.bellglobal.com...
Hi Everyone,

Just need any insight on this matter.
My website works perfectly when intalled on my machine, but once i
upload
it
to the hosting-company's server it wont work. I got the following
error
message:
Server Error in '/' Application

My guess is that it has to do with permissions to the
servername/ASPNET user.

Does anybody have any insight on that matter ?

Happy Easter,

Mark / Toronto.


Nov 19 '05 #3
MB
Yes I've changed the web.config file. In order to help them out, I also
created a very simple application, uploaded to a different directory /
vitual directory and after they changed something thei new application work.
They're just having problems to setup the environment for my main
aaplication.

Find below the URLs so that you guys can see it yourselves,

mainapplication:

www.masonicarticles.com
test application:
www.masonicarticles.com/inettest/webform1.aspx
thank you all for your help,

have a happy easter for those who celebrate it,

Mark.


"Brock Allen" <ba****@NOSPAMdevelop.com> wrote in message
news:28**********************@msnews.microsoft.com ...
I'd change in web.config <customErrors mode='Off'> so that perhaps you can
diagnose the problem. If that doesn't work, ask your hosting company to
check the event log.

-Brock
DevelopMentor
http://staff.develop.com/ballen
Is that all it gives you ?

http://TrainingOn.net

"MB" <bu*****@yahoo.ca> wrote in message
news:gs****************@news20.bellglobal.com...
Hi Everyone,

Just need any insight on this matter.
My website works perfectly when intalled on my machine, but once i
upload
it
to the hosting-company's server it wont work. I got the following
error
message:
Server Error in '/' Application

My guess is that it has to do with permissions to the
servername/ASPNET user.

Does anybody have any insight on that matter ?

Happy Easter,

Mark / Toronto.


Nov 19 '05 #4
Sounds like your making progress. . .

--
OHM ( Terry Burns )

http://TrainingOn.net

"MB" <bu*****@yahoo.ca> wrote in message
news:RQ****************@news20.bellglobal.com...
Yes I've changed the web.config file. In order to help them out, I also
created a very simple application, uploaded to a different directory /
vitual directory and after they changed something thei new application
work. They're just having problems to setup the environment for my main
aaplication.

Find below the URLs so that you guys can see it yourselves,

mainapplication:

www.masonicarticles.com
test application:
www.masonicarticles.com/inettest/webform1.aspx
thank you all for your help,

have a happy easter for those who celebrate it,

Mark.


"Brock Allen" <ba****@NOSPAMdevelop.com> wrote in message
news:28**********************@msnews.microsoft.com ...
I'd change in web.config <customErrors mode='Off'> so that perhaps you
can diagnose the problem. If that doesn't work, ask your hosting company
to check the event log.

-Brock
DevelopMentor
http://staff.develop.com/ballen
Is that all it gives you ?

http://TrainingOn.net

"MB" <bu*****@yahoo.ca> wrote in message
news:gs****************@news20.bellglobal.com...

Hi Everyone,

Just need any insight on this matter.
My website works perfectly when intalled on my machine, but once i
upload
it
to the hosting-company's server it wont work. I got the following
error
message:
Server Error in '/' Application

My guess is that it has to do with permissions to the
servername/ASPNET user.

Does anybody have any insight on that matter ?

Happy Easter,

Mark / Toronto.



Nov 19 '05 #5

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

5 posts views Thread by Bruce Schechter | last post: by
reply views Thread by Suresh | last post: by
10 posts views Thread by sara | last post: by
5 posts views Thread by James | last post: by
reply views Thread by mvsguy | last post: by
1 post views Thread by CARIGAR | last post: by
reply views Thread by zhoujie | last post: by
reply views Thread by suresh191 | last post: by
reply views Thread by harlem98 | last post: by
1 post views Thread by Geralt96 | last post: by
reply views Thread by harlem98 | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.