By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
440,843 Members | 864 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 440,843 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

"Logon failed" in Crystal reports when switching to a different database server

P: n/a
Running Crystal Reports with the hotfixes and patches & VS 2003.

I created a CR report on my development server which has SQL Server. The
report runs fine inside Visual Studio. When I switched the source of the DB
to the production server using the 'set location' option in CR and ran the
app again, I get "Logon Failed" error message. The database wizard worked
fine so this tells me CR was able to connect and retrieve the schema from
the second server and permissions are ok. So why am I getting a "logon
failed" message? AFAIK, CR saves the logon info in the .rpt file.

--
John Dalberg
Nov 19 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: n/a
On Thu, 10 Feb 2005 08:21:53 -0800, John Dalberg wrote:
Running Crystal Reports with the hotfixes and patches & VS 2003.

I created a CR report on my development server which has SQL Server. The
report runs fine inside Visual Studio. When I switched the source of the DB
to the production server using the 'set location' option in CR and ran the
app again, I get "Logon Failed" error message. The database wizard worked
fine so this tells me CR was able to connect and retrieve the schema from
the second server and permissions are ok. So why am I getting a "logon
failed" message? AFAIK, CR saves the logon info in the .rpt file.


I found the answer.
KB 319264

--
John Dalberg
Nov 19 '05 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.