By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
434,806 Members | 1,457 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 434,806 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Unable To Debug ASP .Net w/ Cached Credentials

P: n/a
Hopefully someone may have some thoughts on this.

I am unable to debug ASP .Net credentials on my laptop when I am not logged
into my local domain. When I am at home I log in with my normal network
credentials. When I attempt to debug I get the message "Error while trying
to run project: Unable to start debugging on the web server". The webserver
is on my machine.

When I am at work everything works perfectly fine. The only difference that
I am seeing is that when at home I am using cached credentials for my
domain.

Any thoughts?
Amy
Nov 19 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
2 Replies


P: n/a
Your user account is part of the Debuggers group on your laptop?

Just as a debugging step, have you tried creating a local machine account,
adding to the debuggers group, and trying to debug through using your local
machine account.

bill
"Amy L." <am**@paxemail.com> wrote in message
news:O2****************@TK2MSFTNGP10.phx.gbl...
Hopefully someone may have some thoughts on this.

I am unable to debug ASP .Net credentials on my laptop when I am not logged into my local domain. When I am at home I log in with my normal network
credentials. When I attempt to debug I get the message "Error while trying to run project: Unable to start debugging on the web server". The webserver is on my machine.

When I am at work everything works perfectly fine. The only difference that I am seeing is that when at home I am using cached credentials for my
domain.

Any thoughts?
Amy

Nov 19 '05 #2

P: n/a
Ben
I am having the same problem please help if you have if u can .. thanks
"Amy L." wrote:
Hopefully someone may have some thoughts on this.

I am unable to debug ASP .Net credentials on my laptop when I am not logged
into my local domain. When I am at home I log in with my normal network
credentials. When I attempt to debug I get the message "Error while trying
to run project: Unable to start debugging on the web server". The webserver
is on my machine.

When I am at work everything works perfectly fine. The only difference that
I am seeing is that when at home I am using cached credentials for my
domain.

Any thoughts?
Amy

Nov 19 '05 #3

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.