469,275 Members | 1,475 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 469,275 developers. It's quick & easy.

Using <Script> tags to calls a script from another server

I am using an asp.net page and I am trying to setup a customers
website. The website uses a ssl certificate from verisign and the
customer would like to use the seal. The new style from VeriSign is
like this:

<script src=https://seal.verisign.com/getseal?host_name=foobar.verisign-test.com&size=M&use_flash=YES&use_transparent=YES& lang=en></script>

Wherever I put this in the page the code does not seem to execute. If
I put this into a standard html page it works fine. Any idea on
placement or getting this to display?

Thanks
Nov 18 '05 #1
2 1791
Check the HTML in the ASP.Net page. On the client, HTML is all there is.

--
HTH,
Kevin Spencer
..Net Developer
Microsoft MVP
Neither a follower
nor a lender be.

"Chuck" <cv******@gmail.com> wrote in message
news:98**************************@posting.google.c om...
I am using an asp.net page and I am trying to setup a customers
website. The website uses a ssl certificate from verisign and the
customer would like to use the seal. The new style from VeriSign is
like this:

<script src=https://seal.verisign.com/getseal?host_name=foobar.verisign-test.com&siz
e=M&use_flash=YES&use_transparent=YES&lang=en></script>
Wherever I put this in the page the code does not seem to execute. If
I put this into a standard html page it works fine. Any idea on
placement or getting this to display?

Thanks

Nov 18 '05 #2
Well I figured it out when I just for s**ts and giggles deployed it to
the server it worked. For some reason this type of code is just not
displaying in the IDE.
cv******@gmail.com (Chuck) wrote in message news:<98**************************@posting.google. com>...
I am using an asp.net page and I am trying to setup a customers
website. The website uses a ssl certificate from verisign and the
customer would like to use the seal. The new style from VeriSign is
like this:

<script src=https://seal.verisign.com/getseal?host_name=foobar.verisign-test.com&size=M&use_flash=YES&use_transparent=YES& lang=en></script>

Wherever I put this in the page the code does not seem to execute. If
I put this into a standard html page it works fine. Any idea on
placement or getting this to display?

Thanks

Nov 18 '05 #3

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

1 post views Thread by D. Shane Fowlkes | last post: by
21 posts views Thread by hemant.singh | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.