By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
425,971 Members | 900 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 425,971 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

WebUIValidation.js Debugging error

P: n/a
Hello,

I posted this before but didn't explain myself properly. Let me see if
I can describe the problem better:

- I have a couple of validators on a login page (one for login name,
one for password).
- When I go to the login page, I get a runtime error. When I choose to
debug, the following is found at the end of WebUIValidation.js:

<div align="center">
<font size="1">
&copy; Company Name
</font>
</div>

- This doesn't happen in Mozilla, it's just ignored.
- On my development machine, it works fine without the errors.
- When I remove the validators, it works fine.
- The inserted code is nowhere in my application (though it did use to
be, below a </form> tag - it no longer is, it has been completely
removed).

Please advise if you have any leads or can provide assistance.

Thank you for your time,

James Thomas
Nov 18 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: n/a
James Thomas wrote:
Hello,

I posted this before but didn't explain myself properly. Let me see if
I can describe the problem better:

- I have a couple of validators on a login page (one for login name,
one for password).
- When I go to the login page, I get a runtime error. When I choose to
debug, the following is found at the end of WebUIValidation.js:

<div align="center">
<font size="1">
&copy; Company Name
</font>
</div>

- This doesn't happen in Mozilla, it's just ignored.
- On my development machine, it works fine without the errors.
- When I remove the validators, it works fine.
- The inserted code is nowhere in my application (though it did use to
be, below a </form> tag - it no longer is, it has been completely
removed).

Please advise if you have any leads or can provide assistance.

Thank you for your time,

James Thomas


Actually, I figured it out. I was appending a footer and for some
reason the footer was being added to the Javascript content in addition
to the HTML content. Go figure.
Nov 18 '05 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.